Site icon Hallocy

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Survivor 2: «Οι κωλοτούμπες και οι υπερβολές που γίνονται πάνε να πατήσουν στις συμπεριφορές του πρώτου κύκλου.»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έδωσε η Ευριδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην αθλητικογράφος που συμμετέχει στο «Dancing» with the Stars» μίλησε για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη συμμετοχή της στο show χορού ενώ δεν μπορούσε να μην σχολιάσει και το δεύτερο κύκλο του «Survivor».

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη άλλωστε ήταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στον πρώτο κύκλο του reality επιβίωσης. Όπως σημειώνει στη συνέντευξή της βλέπει συμπεριφορές που μοιάζουν με αυτές του πρώτου κύκλου κάνοντας λόγο ακόμη και για αντιγραφές.

Βλέπεις «Survivor»;
Το βλέπω γιατί είναι η δουλειά μου και γιατί το θέλω

Πώς νιώθεις;
Περίεργα που κάποιοι άλλοι είναι στις παραλίες μας και τρέχουν στους στίβους που τρέχαμε εμείς. Τώρα όμως είμαστε στην απέναντι πλευρά. Μπορούμε να καταλάβουμε πώς είναι και πώς νιώθει ο καθένας τους.

Άρα εσείς μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε αυτά που βλέπετε και να καταλάβετε τους παίκτες; Σας μιμούνται;
Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά σίγουρα ναι. Κάποιοι πανηγυρισμοί κάποια πράγματα που βλέπουμε καταλαβαίνουμε ότι πάνε να αντιγράψουν παίκτες του πρώτου. Οι κωλοτούμπες και οι υπερβολές που γίνονται πάνε να πατήσουν στις συμπεριφορές του πρώτου κύκλου. Ο κόσμος το βλέπει και συγκρίνει. Καλό θα ήταν να μην γίνεται αυτό.

Exit mobile version