Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Στην εφημερίδα Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο personal trainer και συνεργάτης της Ντορέττας Παπαδημητρίου, μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, αλλά και για την πολυσυζητημένη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του:

Ισχύει ότι στην αρχή της γνωριμίας σας με την Ευρυδίκη δεν συμπαθούσατε ο ένας τον άλλον;

Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Ήμουν αδιάφορος για την Ευρυδίκη και δεν τη συμπαθούσα, γιατί έβγαζε ανταγωνισμό στο reality επιβίωσης. Όταν έγινε η ένωση των δύο ομάδων στο μεγάλο πάρτι και γνωριστήκαμε καλύτερα, είχαμε φύγει όλοι από την ανταγωνιστική διάθεση, καθώς δεν υπήρχαν αγώνες, πλυθήκαμε κιόλας, και η Ευρυδίκη, θυμάμαι, έγινε μια κούκλα (γελάει). Κάτι μου έκανε κλικ για εκείνη. Η Ευρυδίκη γενικά είναι ένα άτομο δοτικό, είναι πάντα εκεί, είναι αληθινή, ως φίλη είναι εξαιρετική και αυτό μου άρεσε περισσότερο το διάστημα που κάναμε παρέα.

Είναι τόσο «μαγκάκι» όσο φαίνεται;

Ναι, και μάλιστα ότι είναι να σου πει θα σου το πει. Δεν είναι άτομο που θα προσέξει την εικόνα του, ή θα κρύψει λόγια, ή δεν θα πει κάτι που θέλει, θα σου το πει, κι ας μη σου αρέσει.

Έχει το πάνω χέρι και στη σχέση σας;

Δεν έχει κάποιος από τους δύο το πάνω χέρι. Όλα τα πράγματα και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού. Υποχωρήσεις κάνουμε και οι δύο.

Σου αρέσει να σε προσέχει;

Σε κάθε άντρα αρέσει να τον προσέχει η σύντροφός του, δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που δεν θέλει, ειδικά εμείς οι Έλληνες, που είμαστε και λίγο ανατολίτες.

Εσύ, ως σύντροφος, είσαι περιποιητικός;

Αυτό θα σου το πει η Ευρυδίκη. Όταν είμαι σε μια σχέση, θέλω να περνάει καλά η κοπέλα μου και να είμαστε ωραία μαζί. Εννοείται πως την προσέχω και θέλω να είναι καλά και να περνάει καλά μαζί μου.

Διαβάστε επίσης