Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Master Chef 2: Ο Κώστας Βάχος απαντά δημόσια στις προσβλητικές δηλώσεις του Συμεωνίδη! Ξεσκεπάζει την συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι

O κακός χαμός στο ριάλιτι μαγειρικής!

Ο Κώστας Βάχος ήταν ο παίκτης που οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει από το σπίτι και τώρα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού! Πριν φύγει όμως ήρθε σε κόντρα με τον συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, με τον οποίο και “μονομάχησε” για να διεκδικήσει την θέση του στο παιχνίδι και τελικά ηττήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης είπε μπροστά σε όλους «Θα ήταν και πιο δίκαιο γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εγώ που είμαι επαγγελματίας να χρειάζεται να ανταγωνιστώ τον Βάχο, ο οποίος δεν είναι. Και δεν θέλω να σε υποτιμήσω Βάχο, αλλά πραγματικά το έχω πει από την αρχή, όταν θα φύγω, όποτε φύγω, έχοντας δίπλα μου πίσω μου και μπροστά μου μάγειρες καλούς. Θέλω να διαγωνιστώ με καλούς ανθρώπους στην μαγειρική. Δεν λέω ότι δεν είσαι καλός, όμως έχεις ακόμα δουλειά. Το ξέρεις και ο ίδιος. Το γνωρίζεις ότι έχεις δουλειά για να φτάσεις σε ένα επίπεδο μαγειρικό»!

Ο Κώστας Βάχος λοιπόν βρέθηκε σήμερα στο πλατό της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και απάντησε δημόσια στις προσβολές του συμπαίκτη του λέγοντας ότι Με εκπλήσσει πραγματικά. Δεν έδειξε τέτοιο πρόσωπο πριν. Μέσα στο σπίτι έβγαζε κάποια πράγματα π.χ που λέγαν ότι θα γυαλίσει τα παπούτσια, τις περιέργειες του καπνίσματος. Τον ενοχλούσαν αρκετά τέτοια πράγματα ιδιότροπα ας πούμε. Αλλά από εκεί και πέρα, να φανταστείτε όταν ήμασταν στους 35 κάναμε και παρέα. Μάλλον είναι δικό του θέμα.»

Διαβάστε επίσης