Site icon Hallocy

Λύγισαν όλοι – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 16χρονου…

Δεν υπάρχουν λόγια…Μια και μόνο στιγμή ήταν αρκετή για να αλλάξει μια για πάντα την ζωή της οικογένειας της Κύπριας τραγουδίστριας Χριστοδούλας Τσαγγαρά.

Όπως ήδη σας έχω ενημερώσει, ο 16χρονος αδελφός της έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή συνεπεία τροχαίου. Το τραγικό συμβάν συγκλόνισε την τόσο την οικογένεια της τραγουδίστριας, όσο και την τοπική κοινωνία.

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως όσα ζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι αλήθεια. Πως να πιστέψουν άλλωστε πως το αγγελούδι τους έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή; Πως να πιστέψουν ότι δεν θα τον δουν να μεγαλώνει και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα; Πως;

Σήμερα στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου της Πάφου, τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία του 16χρονου Νεόφυτου.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου αγοριού δεν άντεξαν μπροστά στην εικόνα του νεκρού παιδιού. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν αντίστοιχες μιας αρχαίας τραγωδίας .

Τον επικήδειο ανέλαβε η αδερφή του. Ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Λύγισε, δεν άντεξε. Πέρασαν από μπροστά της όλες οι χαρούμενες εικόνες που είχαν ζήσει ως οικογένεια… και μετά αντικρύζοντας τον νεκρό αδερφό της ξέσπασε σε κλάματα.

Λίγα λεπτά μετά η Χριστοδούλα δεν το έβαλε κάτω και σιγοτραγούδησε το «Ω Γλυκύ μου Εαρ» συγκινώντας του πάντες….

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και μακάρι να σταθούν γρήγορα και πάλι στα πόδια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… Καλό ταξίδι αγοράκι μου.

http://blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version