Site icon Hallocy

Survivor 2: Η Σπυροπούλου τρώει ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ για να επιβιώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο στα δύο σήμερα για τους Μαχητές. Κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα επάθλου της ημέρας παραλαμβάνοντας στην παραλία τους από ένα κιλό φακές, φασόλια και ρύζι. Το σκορ 10-7 υπέρ των Μαχητών και για μία κόμη φορά ο νικητής κρίθηκε στις τελικές βολές.

Η Κωνσταντίνα σημείωσε την πρώτη της ήττα κι αυτό την έκανε να αισθανθεί άσχημα απέναντι στην ομάδα της. Παραλίγο να καταφέρει να ισορροπήσει αυτή την ήττα, αφού βρέθηκε στον τελικό απέναντι στη Μαρίνα από τους Μαχητές, στο πρώτο παιχνίδι των ερωτήσεων του φετινού Survivor.

Δύο ερωτήσεις έκριναν το αποτέλεσμα και νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρίνα.Το έπαθλο ήταν δύο κεκάκια για τη νικήτρια και για ακόμη τρεις συμπαίκτες της, που η ίδια επέλεξε.

Η Μαρίνα, ο Θοδωρής, η Ντάρια και η Βιργινία απόλαυσαν τα γλυκίσματά τους πριν επιστρέψουν στην παραλία τους. Νωρίτερα είδαμε πως η έλλειψη φαγητού προβληματίζει και τα δύο στρατόπεδα. Η Μελίνα από τους Μαχητές εκφράζει παράπονα, γιατί οι κοπέλες της ομάδας δεν βοηθούν στην ανεύρεση φαγητού.

Οι Διάσημοι, που αισθάνονται έντονα την έλλειψη φαγητού, ψαρεύουν και η Κωνσταντίνα δοκιμάζει ό,τι πιάνουν. Οι προμήθειες της εβδομάδας είναι λιγότερες και κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να φάνε ρύζι πριν από τον αγώνα για να έχουν πιο πολύ φαγητό τις επόμενες μέρες.

Τελικά όμως, υπερισχύει η άποψη της Δαλάκα και της Χατζίδου και τρώνε πριν τον αγώνα, κάτι που φαίνεται να μην απέδωσε. Οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να δυσκολεύουν τους παίκτες. Ένας δύσκολος αγώνας ασυλίας έρχεται την Τρίτη το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Exit mobile version