Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Απίστευτο! Δημοσίευσαν συνομιλίες του Αγόρου πριν μπει στο Survivor! Δεν φαντάζεστε τι πουλούσε διαδικτυακά! Φωτογραφίες – ντοκουμέντο που τον καίνε!

Ο Νικόλας Αγόρου ή αλλιώς ο ΛΟΚατζής – Φραουλίτσα του Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μιας και θεωρείται από τους πιο δυνατούς παίκτες!

Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν από την στιγμή που βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης και έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα χρησιμοποιήσουν συνομιλίες ή προσωπικά δεδομένα του μοντέλου.

Έτσι κι έγινε λοιπόν! Κάποιος “καλοπροαίρετος” δημοσίευσε συνομιλίες που είχε στο Instagram με τον Νικόλα Αγόρου. Στις συγκεκριμένες συνομιλίες φαίνεται το μοντέλο να προσπαθεί να πουλήσει στην διπλάσια τιμή παπούτσια που έχει φορέσει… επειδή είναι συλλεκτικά!

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στις συνομιλίες που θα σας δείξει το Youweekly.gr ο Νίκο Αγόρου ενώ τα συγκεκριμένα sneakers τα αγόρασε 300€, τα πουλούσε 600€ γιατί ήταν φορεμένα από τον ίδιο. Φυσικά, ο άνθρωπος που του έστειλε αυτή την “προσφορά” του απάντησε έτσι αποστομώνοντας τον Νίκο.

“Αφού τα πήρες 300 ευρώ γιατί τα πουλάς διπλάσια;”, φαίνεται να του είπε ο υποψήφιος αγοραστής με τον Νίκο να απαντά: “Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Τόσο τα πουλάω… Πλέον ειναι συλλεκτικά! Τα έχω φορέσει 2 φορές!”! Τότε ο Αγόρου έλαβε την απάντηση φωτιά από τον διαδικτυακό του φίλο η οποία ήταν: ¨”Νομίζω ότι έχω χρησιμοποιημένο προφυλακτικό που το πήρα 3 ευρώ…” – Αλλά γιατί να σας τα λέμε εμείς; Δείτε ακριβώς τις συνομιλίες όπως δημοσιεύθηκαν.

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ισχύουν αυτές οι συνομιλίες ή είναι προϊόν μοντάζ, πάντως να σας ενημερώσουμε πως πολλά μοντέλα το κάνουν αυτό! Να πουλάνε τα αντικείμενα τους….

Διαβάστε επίσης