Site icon Hallocy

Πλακώθηκαν συμπαίκτες του Survivor 1! Το unfollow, ο “δεσμός” και ο καυγάς που δεν έμαθε κανείς!

Μπορεί όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο οι σχέσεις τους να ήταν καλές και να έδειχναν πολύ καλοί φίλοι, ωστόσο όλα ανατράπηκαν λίγο μετά αφότου επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Ο καυγάς που σας αναφέρουμε σήμερα αφορά δύο άτομα τα οποία δεν έδωσαν δικαιώματα ειδικά η κοπέλα, ούτε για σχόλια, ούτε για να εμπλακεί το όνομα της σε κάποια ίντριγκα!

Αναφερόμαστε στον Πάνο Αργιανίδη και την Σάρα Εσκενάζυ οι οποίοι πλέον δεν μιλιούνται, όχι απλά απομακρύνθηκαν! Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Πάνου σε πρωινή εκπομπή, ο οποίος αρχικά υποστήριξε πως με την Σάρα Εσκενάζυ όσο ήταν στο παιχνίδι υπήρχε φλερτ μεταξύ τους.

Μόλις η Σάρα ενημερώθηκε γι’αυτές τις δηλώσεις, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, κάλεσε τον Πάνο Αργιανίδη και του ζήτησε τον λόγο που το έκανε αυτό! Η ίδια θεώρησε αναληθείς τις δηλώσεις και τα περιστατικά αυτά που περιέγραψε ο συμπαίκτης της και ένοιωσε τρομερά θιγμένη!

Μπορεί η Σάρα να είναι ένα χαμογελαστό παιδί όμως… δεν του χαρίστηκε! Μάλιστα, συμπαίκτης τους, με τον οποίο επικοινώνησε το Youweekly.gr μας επιβεβαίωσε αυτή την είδηση λέγοντας: “Ναι, στεναχωρήθηκε πολύ η Σάρα με αυτό γιατί δεν ισχύει! Δηλαδή θα το είχαμε καταλάβει κι εμείς αν συνέβαινε αυτό! Δεν ξέρουμε αν ο Πάνος το έκανε για να ακουστεί το όνομα του, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο για την Σάρα. Πρώτον δεν γνωρίζετε αν έχει σχέση ή αν είχε σχέση όσο ήταν στο παιχνίδι και αυτό να της δημιούργησε πρόβλημα! Αλλά και πάλι… όποιος έχει το ελάχιστο επίπεδο IQ θα καταλάβει ότι αυτό δεν ισχύει!”, μας τόνισε…

Από την άλλη… η Σάρα δεν θέλησε να δώσει δημόσια έκταση σε αυτό το θέμα, έσβησε μια για πάντα τον Πάνο από την ζωή της και μάλιστα… τον έκανε και unfollow στο Instagram προδίδοντας την ενόχληση με αυτό το θέμα! Καυγάδισαν, τσακώθηκαν τηλεφωνικώς και πλέον… οι φιλικές σχέσεις που είχαν έφτασαν στο τέλος!

Από την άλλη, μετά τον καυγά αυτόν ο Πάνος προσπάθησε να τα “γυρίσει” λέγοντας ότι δεν εννοούσε αυτό όμως… ήταν αργά!

Exit mobile version