Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Τραγωδία στην Πάφο – 18χρονη πέθανε από αλλεργικό σοκ σε εστιατόριο

Την τελευταία της πνοή άφησε στην Κύπρο 16χρονη από τη Βρετανία, η οποία, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της σε εστιατόριο στην Πέγεια, αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά η νεαρή, ηλικίας 16 ετών, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του σταθμού ασθενοφόρων της Πέγειας στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια.

Ακολούθως, στις 18:40, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της από την επί καθήκοντι ιατρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη 16χρονη έπασχε από χρόνιο άσθμα, ενώ φαίνεται να ήταν αλλεργικά ευαίσθητη σε κάποια είδη φαγητού.

Τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να εξακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή.

Σήμερα η νενονισμένη νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου νεαρής στην Πέγεια

Φως στα αίτια του θανάτου νεαρής από τη Σκωτία, χθες, στην Πάφο, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργήσει στις 10 το πρωί η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η άτυχη νεαρή, ηλικίας 18 ετών, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία, η οποία διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 18χρονη μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή είχε χαμηλούς σφυγμού , δυσκολία στην αναπνοή της και της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, επειδή δεν σημειώθηκε βελτίωση της υγείας της, στις 18:40 κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από την επί καθήκοντι ιατρό.

Όπως ανέφεραν οι γονείς της στους ιατρούς, η νεαρή ήταν αλλεργική σε κάποια φαγητά και έπασχε από χρόνιο άσθμα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)

Διαβάστε επίσης