Site icon Hallocy

Η διάψευση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την ατάκα του Βασάλου και το βίντεο που την “καίει”!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τότε που παραδέχθηκαν την σχέση τους έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Η αθλητικογράφος όπως φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις ενοχλείται με σχόλια που γίνονται για την σχέση της ή ακόμη το πως αναπαράγονται οι ειδήσεις στα sites.

Ωστόσο στο Youweekly.gr διαβάσαμε την συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town με αφορμή την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars και η ίδια διέψευσε μια είδηση που βγήκε στα ηλεκτρονικά έντυπα, ότι δηλαδή χρέωσαν στον αγαπημένο της κάποια δήλωση που δεν έκανε ποτέ γι’αυτήν!

Η δήλωση αυτή αφορούσε για το πως φάνηκε στον Κωνσταντίνο η Ευρυδικη κι εκείνος είπε ότι …”μπορούσε και καλύτερα!”. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό το αρνήθηκε αυτό λέγοντας:

“Για εμάς ξέρετε τι έγραψαν τα sites: ΄Κωνσταντινος σε Ευρυδίκη: μπορουσες και καλύτερα!’. Καταλαβαίνετε ότι αυτός ο τίτλος μπήκε μόνο για τα κλικ, γιατί ο άνθρωπος δεν είπε αυτό. Είπε ότι ήμουν πάρα πολύ καλή και ότι τις επόμενες φορές, που θα φύγει το άγχος, θα είμαι σίγουρα καλύτερη!”.

Εμείς όμως… θέλοντας να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου, βρήκαμε το βίντεο στο οποίο μόνη της η Ευρυδίκη αναφέρει: “Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ αυστηρός κριτής μαζί μου! Μου είπε ότι ήμουν καλή, αλλά μπορούσα και καλύτερα!” . Ή στραβός είναι ο γιαλός… ή στραβά αρμενίζουμε λογικά! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version