Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου 03/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και ουσιαστικές διεκδικήσεις. Η στάση σας θα είναι συνεργάσιμη, ισορροπημένη, και διπλωματική, θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Τις απόψεις σας θα τις διατυπώσετε με χαλαρότητα και όχι με απόλυτο ή κάθετο ύφος. Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν δεν αποκλείεται να ανοίξει νέους ορίζοντες. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε,  κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε με χιουμοριστική και άνετη διάθεση.

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε λύση σχετικά με ένα επίμαχο ερωτικό σας ζήτημα. Θα διεκδικήσετε διαφοροποιήσεις, θα εμφανιστούν νέες επιθυμίες που δεν αποκλείεται να αλλάξουν όλη την ερωτική σας κατεύθυνση. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, οι προτιμήσεις σας θα στραφούν σε άτομα με κάπως πιο εξτριμ παρουσιαστικό.

 Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε σκέψεις και αισθήματα, με τον ανανεωμένο τρόπο δράσης σας θα καταφέρετε να ανοίξετε νέες πόρτες και διόδους, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Η συζήτηση σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε θα σας ανοίξει καινούργιο ορίζοντα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και συνεταιρισμούς. Εσείς οι κουρασμένοι ή αγχωμένοι θα εμφανίσετε έντονη την ανάγκη να ξεσκάσετε και να απελευθερωθείτε από πιεστικά δεσμά, θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεν θα απορρίψετε προτάσεις ή ευκαιρίες για συναντήσεις. Σε οικογενειακά θέματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συγκαταβατικότητα, προσπαθήστε να λύσετε αρνητικά ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία σας.

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα ενδέχεται να σας δημιουργήσει τάσεις εμμονής, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σας, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας ή κτητικότητας. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την φαντασία σας να δημιουργήσει άτοπα ή παρατραβηγμένα σενάρια , δώστε βάση μόνο στα υπαρκτά αποδεδειγμένα γεγονότα. Ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει.

 Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε διορατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές.  Στα επαγγελματικά σας θέματα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με σταθερά βήματα, πειστικά θα είναι τα λόγια σας, θετική κατάληξη θα έχουν οι οικονομικές σας συμφωνίες. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την καινούργια συνεργασία που θα εμφανιστεί, ωστόσο πριν δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, αποφύγετε τις βιασύνες και το άγχος. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να μιλήσετε με ειλικρίνεια, ξεκαθαρίστε και θέστε με σαφήνεια όρους και επιθυμίες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ανοιχτείτε κοινωνικά, κάντε το βήμα να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες.

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ερωτική και απρόβλεπτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας σήμερα. Οι ερωτικές σας διαθέσεις δεν θα έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις με αποτέλεσμα να νιώσετε έτοιμοι να ζήσετε οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει. Απρόοπτες ερωτικές εκπλήξεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας, έρχεται ερωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα βαθιάς συναισθηματικής έντασης. Για εσάς που είστε σε σχέση, για να μην υπάρξουν αρνητικές καταστάσεις τότε δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας, φανείτε διαλλακτικοί.

 Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, παίρνετε την απόφαση να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα, στις τρέχουσες υποθέσεις σας θα κινηθείτε με αμεσότητα. Στόχος σας θα είναι να  ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή αιωρούμενες καταστάσεις, η στάση σας θα είναι αποφασιστική. Ξαναβρίσκετε την ψυχική σας δύναμη, θα είστε σε θέση να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις και να λύσετε ψυχολογικά συμπλέγματα που είναι η αίτια των ανασφαλειών σας. Η απόφαση σας να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και τα αισθήματα σας θα φέρει ανακατατάξεις και θετικές αλλαγές.  Ίσως να θελήσετε να διαφοροποιήσετε διακοσμητικά τον χώρο σας, είτε πρόκειται για σπίτι ή για γραφείο, θα κάνετε αγορές και ψώνια, κρατήστε ελεγχόμενη τη διάθεση σας για κατανάλωση. Θα υπάρξουν κοινωνικές και φιλικές επαφές, η στάση σας θα είναι θετική.

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ώριμη και σοβαρή θα είναι η σκέψη σας, θα αποφύγετε πράξεις σπασμωδικές ή επιπόλαιες. Εσείς που είστε στα πρόθυρα νέας ερωτικής αρχής σήμερα θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές προτάσεις, που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα γίνουν αποδεκτές. Θα δημιουργήσετε συνθήκες για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, η θερμή ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

 Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας. Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, θα θελήσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας, να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες και τα δεδομένα. Η κίνηση σας να διατυπώσετε με σαφήνεια μια καινούργια σας επαγγελματική ιδέα, θα πείσει τους συνεργάτες σας, δεν αποκλείεται να οδηγήσει την καριέρα σας ένα βήμα μπροστά. Κλείνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά. Περάστε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική ανόδου. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε διαφωνίες και αμφισβητήσεις, βρίσκει ισορροπία ο συναισθηματικός σας κόσμος. Ευνοούνται συμφιλιώσεις, τυχόν υποσχέσεις θα έχουν ελπιδοφόρα κατάληξη.

Αγαπητοί μου Λέοντες,  η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ερωτική σταθερότητα, θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές και πολύ εύστοχες ενέργειες. Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές ερωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος.

 Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες  αλλά και με οικογενειακά πρόσωπα. Στον επαγγελματικό σας τομέα, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να βρουν υποστηριχτές, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος. Εσείς οι κάπως κλειστοί χαρακτήρες προσεγγίσετε και εκδηλωθείτε, θα είναι καλή χρονική στιγμή να διευρύνετε τον κοινωνικό ή φιλικό σας κύκλο. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας  πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Χαλιναγωγήστε τάσεις ανυπομονησίας, δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα είναι λάθος αν βιαστείτε να προκαθορίσετε την κατάληξη.

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινη μέρα θα σας κάνει αρκετά επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στην μάχη της διεκδίκησης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό , το πρόσωπο που θα θελήσετε να προσεγγίσετε δεν επρόκειτο να σας απορρίψει. Ανανεώνεται το κλίμα, αλλάζουν οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωή σας, σήμερα κάποιος θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει!

 Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, προσιτή, κοινωνική και εγκάρδια θα είναι η συμπεριφορά σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα. Στον εργασιακό σας τομέα στόχο βάζετε να αναγνωριστεί η αξία σας και να εκτιμηθούν τα θετικά σας στοιχεία. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε. Προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, διοργανώστε μια εκδήλωση θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Συναντήσεις με οικογενειακά πρόσωπα θα έχουν ευχάριστη και δημιουργική κατάληξη, αν τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν διαφωνίες ή τσακωμοί τώρα θα βρείτε τη δίοδο που θα φέρει συμφιλιώσεις, ίσως να ειπωθούν συγγνώμες, θα αναγνωριστούν τα λάθη και οι υπερβολές.

Αγαπητοί μου Ζυγοί σήμερα θα βρείτε την σωστή δίοδο που θα σας απαλλάξει από ένα συναισθηματικό σας αδιέξοδο. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τολμηρά ερωτικά βήματα, έρχονται σημαδιακά γεγονότα που θα σας φέρουν αλλαγές μακροχρόνιες και ριζικές.  Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει με τις πράξεις και τις προτάσεις του να χαλαρώσει την σκέψη σας και να σας απομακρύνει από εντόνους προβληματισμούς. Μην αντισταθείτε στο έντονο ερωτικό κλίμα που θα προκύψει!

 Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, εσωτερική τόνωση και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας,  η  ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας δραστηριοποιήσει,  σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε δυναμική και χαρούμενη διάθεση, θετικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές. Στον επαγγελματικό σας τομέα οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας,  ουσιαστικά βγαίνετε από τάσεις εσωστρέφειας και μοναχικότητας, αυτή τη φορά δε θα απομονωθείτε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι φιλικές σας συνομιλίες θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

Φίλοι μου Σκορπιοί, δεν αποκλείεται ένας απρόσμενος έρωτας να κάνει την εμφάνισή του. Μπορείς να είσαι επιφυλακτικός, λογικό, αλλά όχι παρανοϊκά καχύποπτος. Ο νέος αυτός έρωτας, δεν έρχεται ούτε με οδηγίες χρήσης, ούτε με ημερομηνία λήξεως. Καλείσαι να τα διερευνήσεις όλα μόνος σου, χάσεις – κερδίσεις, σίγουρα θα εξελιχθείς. Για εσάς που είστε ερωτικά μόνοι, απρόοπτες φιλικές προτάσεις θα φέρουν άνοιγμα για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να γνωρίσετε καινούργια άτομα , δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με απρόσμενες νυχτερινές εκπλήξεις!

 Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Θετική θα είναι αύρα σας, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε κάπως διαφορετικοί στην τακτική της επικοινωνία σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες. Ίσως να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εμφάνιση και υγεία, ενδιαφέρον θα δείξετε για την σωματική σας κατάσταση, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε ή να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, αν καπνίζετε ίσως να κάνετε την προσπάθεια να το ελαττώσετε.

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση νέων τρόπων χειρισμού, προκειμένου να κλείσετε οριστικά κάποιες αρνητικές ερωτικές σας υποθέσεις.  Σήμερα θα καταφέρετε με την μεθοδική σας στάση να λύσετε παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις , θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη.

 Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η διάθεση σας θα είναι ήρεμη και συγκαταβατική, συνεργάσιμοι θα φανείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να δουλέψετε μεθοδικά με κοινό σκοπό.  Καταλαγιάσει η ορμητικότητα σας, εξασθενούν οι επιθετικές ή οι σκληρά μαχόμενες αντιδράσεις σας, δεν θα υπάρξει ανταγωνιστικότητα στις ενέργειες σας. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, υποχωρεί ο κάθετος ρεαλισμός, θα υπερισχύσει το συναίσθημα στους σκοπούς σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε προσωπικές εξομολογήσεις,  θα είστε σε θέση να μιλήσετε γι αυτό που αισθάνεστε και επιθυμείτε, δεν θα συγκαλύψετε ούτε θα καμουφλάρετε τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Η κατανόηση που θα δείξετε σε ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα εμβαθύνει τους δεσμούς της φιλίας σας, θα ενωθείτε ακόμα περισσότερο.

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα ακμαίο θα εμφανιστεί το ηθικό σας, θα έχετε διάθεση άμεσης ερωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε πρώτον να μην χάσετε τίποτα απ αυτά που ήδη έχετε κερδίσει και δεύτερον θα κατακτήσετε ερωτικά πρόσωπο που ως τώρα δεν πλησιάζατε εξαιτίας αβάσιμων ανασφαλειών. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας και αυτή την φορά η απόφαση σας να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ τα χέρια, θα σας ανταμείψει επαρκώς.

 Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, στις ενέργειες σας φανερή θα είναι η δοτικότητα σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθεια σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως σας χρειάζονται. Συνειδητές θα είναι οι πράξεις σας, θα αποδεσμευτείτε από καταστάσεις άγχους και πίεσης, θα πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας καταρρίπτοντας εμπόδια και συναισθηματικά φράγματα.  Κοινωνικοποιημένες θα είναι οι ανησυχίες σας, ίσως να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας σε ομάδες που χρειάζονται χρηματική υποστήριξη ή κάποιο είδος εθελοντικής προσφοράς.  Σε επαγγελματικά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ποσά καλό θα είναι να μην παρθούν παρορμητικά. Μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, ζητήστε τη γνώμη ή τη συμβουλή ειδικών.

Φίλοι μου Υδροχόοι, στη σημερινή μέρα θα ενισχύσει την διορατικότητα σας με αποτέλεσμα να επιτύχετε στις ερωτικές σας επιδιώξεις, σήμερα θα γυρίσετε υπέρ σας κάποιες αρνητικές ως τώρα καταστάσεις. Με επιτυχία θα κλείσει μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση κι αν υπάρξει λεκτική σύγκρουση, να ξέρετε πως η δική σας άποψη θα υπερισχύσει. Θα καταφέρετε να βάλετε στην θέση του πρόσωπο, που προσπαθούσε να φέρει εμπόδιο στα ερωτικά σας σχέδια, απελευθερώνεστε από δυσκολίες και αρνητικές παρεμβάσεις.

 Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογική σας διάθεση, θα προχωρήσετε με  αισιοδοξία, η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με διπλωματικές και συμφιλιωτικές πράξεις θα κλείσετε ένα αρνητικό κεφάλαιο που σας δημιουργούσε ψυχολογικές μεταπτώσεις και έριχνε το ηθικό σας. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ότι μπορεί να σας οδηγήσει στη βελτίωση και στη δημιουργική αλλαγή. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αναλαμβάνετε τα ηνία, εσείς με δικές σας ενέργειες και πρωτοβουλίες θα καταφέρετε να το λήξετε με τον σωστό τρόπο.

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινές όψεις θα βγάλουν στην επιφάνεια την ζηλιάρικα πλευρά του χαρακτήρα σας , προσοχή στις σκηνές που θα δημιουργήσετε στο ερωτικό σας ταίρι. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση και μάλιστα για λογούς που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Σήμερα κάποιος θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας προτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.