Σάββατο, 13 Αυγούστου

Νέες εξελίξεις για τον Κωνσταντίνος Αγγελίδη! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από το πολύ σοβαρό ατύχημα του συμπαθέστατου παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε εξαιρετικές ασυναρτησίες που αφορούν στη ζωή αυτού του ανθρώπου και που κάνουν την οικογένεια του και ιδιαίτερα την γυναίκα του να στεναχωριούνται για τις υπερβολές που γράφονται.

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται ακόμη σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας που μεταφέρθηκε παραμονή Χριστουγέννων! Ο παρουσιαστής έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την ζωή του ωστόσο, για τον λόγο ότι δεν φορούσε κράνος κατά την σύγκρουση, υπάρχουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του όπου και ανησυχούν οι γιατροί!

Ακόμη προσπαθούν με πολλαπλές εξετάσεις να δουν και να διαπιστώσουν τι “κουσούρι” του έχει αφήσει το σοβαρό τροχαίο αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν μειώνοντας του σιγά σιγά την φαρμακευτική αγωγή και την υποστήριξη των μηχανημάτων! Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και μέρα με την ημέρα δείχνει βελτίωση δίνοντας σημάδια αισιοδοξίας στην οικογένεια του!

Διαβάστε επίσης