Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 04/02 για όλα τα ζώδια

Old astronomical clock on Old Town Hall, Prague, Czech Republic

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα στην προσπάθεια σας να απεγκλωβιστείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας κυρίως της εργασιακής ίσως να βγάλετε μια αψυχολόγητη ή αλλοπρόσαλλη στάση, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Ανάγκη σας θα είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ψάξετε να βρείτε τον τρόπο να αποστασιοποιηθείτε από αγχωτικές ή πιεστικές καταστάσεις. Σας δίνω τη συμβουλή να διεισδύσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, να τα πείτε με τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Εσείς οι κοινωνικοί βγείτε έξω, διασκεδάστε και μιλήστε με τους φίλους σας. Ζητήματα οικογενειών υποθέσεων προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα όχι όμως με αδιαφορία ή απάθεια.

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ερωτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς. Θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ερωτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε την συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς ενδεχομένως να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ωστόσο μάλλον θα το δείτε ως περιπέτεια και όχι ως κάτι σοβαρό.

Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός αισιοδοξία και ανάγκη για αυτόβουλες ενέργειες. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει είναι απολύτως συνειδητές, κρατήστε υπό έλεγχο την παρορμητικότητα σας. Στόχο θα βάλετε να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθείτε υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Απρόοπτη επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα εμφανιστεί καινούργια προοπτική, σας δίνω τη συμβουλή να μην απαντήσετε ή αποφασίσετε βιαστικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε απ τις ανασφάλειες σας , θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, όμως η δράση σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενη και όχι επιπόλαια. Οικογενειακές συζητήσεις ίσως να σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση.

Αγαπητοί μου Ταύροι, θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας και ακόμα πιο θερμές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε απόψε. Σήμερα η ανάγκη σας για ερωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις και δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Η επιθυμία σας να ακολουθήσετε έναν πιο ξεκούραστο και ερωτικό τρόπο ζωής, θα φέρει έντονη συναισθηματική και ερωτική ένωση με το πρόσωπο της καρδιάς σας.

Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, αυθόρμητη, κοινωνική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, δε θα θελήσετε να κοντραριστείτε ή να ‘ρθείτε σε ρήξη, διπλωματική θα είναι η στάση σας. Τα δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα προσπαθήστε να τα χειριστείτε με χαλαρότητα, δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε ή να αγχωθείτε. Καινούργια πρόσωπα θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας, αν αναζητάτε εργασία είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο άτομο να σας βοηθήσει. Σήμερα θα προσέξετε πάρα πολύ την κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να επηρεάσετε. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε.

Φίλοι μου Δίδυμοι, ερωτικές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της ερωτικής σας καθημερινότητας σας με συναισθηματισμό και έντονο ερωτισμό. Η αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε ερωτικά ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι ερωτική, η διάθεση σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις ερωτικές σας επαφές.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, ενδεχομένως να είναι κάπως αδιάφορη η στάση σας κυρίως σε επαγγελματικά θέματα που απαιτούν ρίσκο ή ριζικές αλλαγές. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη επαγγελματικά ζητήματα συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, θα επικεντρωθείτε σε θέματα και συναναστροφές που να μπορούν να σας απεγκλωβίσουν από συνθήκες άγχους και πίεσης. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις φυγής, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με θέματα που σας κουράζουν. Στον κοινωνικό σας τομέα, η στάση σας θα είναι προσιτή και ιδιαιτέρως εκδηλωτική , θα βρεθείτε σε παρέες, θα αναζητήσετε στιγμές χαλάρωσης. Κάντε τηλεφωνήματα, καλέστε φίλους στο σπίτι σας, διατηρήστε τη θετικότητα σας, ελάτε σε επαφή με τα οικογενειακά σας άτομα.

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βρείτε την δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, θετικοί θα είστε στο να δεχτείτε νέα πρόσωπα στην ζωή σας, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει την συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ενδεχομένως να μην έχετε και πολύ όρεξη για εργασία, ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα αναζητήσετε ξεκούραση, ουσιαστικά θα θελήσετε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές έγνοιες και υποθέσεις. Σε περίπτωση που κάνουν την εμφάνιση τους ψυχολογικά σκαμπανέβασμα καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, κρατήστε σε ισορροπία τις αντιδράσεις σας. Αν σκεφτείτε λογικά θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι θέλετε, τι έχετε ανάγκη και από ποιες καταστάσεις θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε. Μην αφήσετε στον αέρα τη διευθέτηση ανοιχτών επαγγελματικών σας υποθέσεων που απαιτείται τακτοποίηση. Προσπαθήστε να τερματίσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις, αν τις αφήσετε να πάρουν έκταση ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις.

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα είναι κυρίως ερωτικής φύσης. Θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και θα καταφέρετε τελικά να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας. Σήμερα θα κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς αναστολές ή ανασφάλειες και να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα προσοχή στους υπερβολικούς ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές ενέργειες, προσπαθήστε να ισορροπήσετε σκέψεις και πράξεις. Εσείς οι άνεργοι μη το βάζετε κάτω, οργανωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, σας συμβουλεύω να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, θα εμφανιστεί το άνοιγμα που προσμένετε. Κινηθείτε με τακτικοί, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας, το αποτέλεσμα θα καθοριστεί από τις αποφάσεις σας. Σε περίπτωση που ακούσετε λόγια ή σχόλια που σας δυσανασχετήσουν καλό θα είναι να τα επεξεργαστείτε με ορθολογισμό, οι αντιδράσεις σας δε θα πρέπει να είναι κάθετα αρνητικές ή πεισματικά απόλυτες. Σε οικονομικά ζητήματα οι επιπόλαιες ενέργειες θα σας στοιχίσουν γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση και μέθοδο. Σε περίπτωση που οι οφειλές τρέχουν μη τις αφήσετε να ξεφύγουν.

Φίλοι μου Παρθένοι, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές. Κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται με στόχο να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πάθος και έντονος ερωτισμός. Μπείτε στον κόπο να δώσετε την δεύτερη ευκαιρία.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ίσως να εμφανιστούν προβληματισμοί ή ανασφάλειες, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε το άγχος. Καλό θα είναι να μην αδρανήσετε σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην αφήσετε για αύριο δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς προσπαθήστε να τους κλείσετε ή έστω να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή μια τακτική σταδιακής εξόφλησης. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε καλό θα είναι υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια, αποφύγετε τα αόριστα λόγια για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεχτικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, ωστόσο προσοχή στα ποσά που θα καταναλώσετε.

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε νέες ερωτικές διεκδικήσεις. Επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά ερωτικά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντι στο ερωτικό ταίρι που προσφάτως χώρισαν οι ερωτικοί σας δρόμοι. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αξιοποιήστε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε.

Σκορπιός
Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές και τις παρατραβηγμένες ενέργειες. Προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο που θα αντιδράσετε σε περίπτωση που κάποια άτομα ή καταστάσεις σας πιέσουν. Δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, όμως καλό θα είναι να βάλετε όρια και σταθμά για να μην δημιουργηθεί αρνητικό ή αντιμαχόμενο κλίμα. Αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή απαιτήσετε τότε ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδράσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να απομονωθείτε. Μιλήστε στους φίλους σας, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Στα οικογενειακά σας άτομα καλό θα είναι να κινηθείτε με συγκαταβατικότητα, τα παρορμητικά λόγια θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε κάτι που αναζητάτε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξουν ερωτικές αποκαλύψεις που θα ανοίξουν στην ζωή σας καινούργιο ερωτικό κύκλο με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα ενδεχομένως η στάση σας να είναι παρορμητική ίσως και κάπως ανυπόμονη. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε τα καινούργια ενδεχόμενα επαγγελματικά ή οικονομικά. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας ωθήσει να κινείτε δυναμικά και απελευθερωμένα, ωστόσο σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές. Η παρορμητικότητα σας θα είναι πολύ έντονη, προσοχή γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό, καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συνειδητοποιημένη κρίση. Ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από περιορισμούς και κατευθυνόμενα πρέπει, προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα. Οι πράξεις και οι εκδηλώσεις σας θα είναι άμεσες, αν πάρετε την απόφαση να κινηθείτε χωρίς αναστολές προνοήστε και την εξέλιξη των επιλογών σας.

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την ερωτική, παθιασμένη, και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις δεν επρόκειτο να φρενάρουν την δράση σας . Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στην σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα ενωτική αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου θα βάλει σε λειτουργία τον ερωτικό σας δυναμισμός, κινηθείτε αυθόρμητα θα βγείτε κερδισμένοι!

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα η επαγγελματική σας δράση ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη, η αντίληψη σας θα είναι μπερδεμένη και όχι ξεκάθαρη. Πείσμα και αντίδραση θα βγάλετε σε συγκεκριμένα θέματα, σας δίνω τη συμβουλή να αποστασιοποιηθείτε από ζητήματα που σας αγχώνουν και σας πιέζουν ψυχολογικά. Προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, αν υπάρχουν δύσκολα θέματα για τα οποία νιώθετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ξεκαθαρίσετε τότε ζητήστε τον χρόνο που χρειάζεστε. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα και να διευρύνετε τον κύκλο σας, γι αυτό μην κλειστείτε στον εαυτό σας, βγάλετε στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εστιάστε σε δραστηριότητες και επαφές που σας αποφορτίζουν και χαλαρώνουν τη διάθεση σας.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας βγάλει στο κυνήγι της ερωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, σήμερα δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τραπέζι αποκλειστικά και μόνο για δύο. Για εσάς που είστε σε νέα ερωτική αναζήτηση θα υπάρξει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και μάλιστα το άνοιγμα θα προκύψει από δικές σας κινήσεις. Εστιάστε στο πρόσωπο που θα τραβήξει το βλέμμα σας, προχωρήστε άφοβα σε άμεσες προτάσεις.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα προσοχή στις ανούσιες ενέργειες και επιλογές, καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια σε ζητήματα που εκ των πραγμάτων δε θα έχουν να σας προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό. Αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα αναζητήσετε ελευθερία κινήσεων, με συνειδητό τρόπο θα αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις. Ίσως να δυσκολευτείτε λίγο να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας, ασφυκτικές θα θεωρήσετε κάποιες συνθήκες που μάλλον δεν θα έχετε την υπομονή να τις χειριστείτε με μεθοδικότητα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες, σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό ή αποταμιευτικό, αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε και να ψυχαγωγηθείτε, κάντε τις ανάλογες προτάσεις στους φίλους και στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι σημερινές όψεις, θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ερωτικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ερωτικές σας βλέψεις καταφθάνουν στιγμές έντονης ερωτικής έλξης!

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, κινηθείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε την υπερβολή ή την έξαρση στις αντιδράσεις σας. Σε ανοιχτά επαγγελματικά θέματα αναζητήστε πρακτικές λύσεις, μην αφήσετε τις καταστάσεις να αιωρούνται. Η χαλαρότητα σας θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις οικογενειακές σας επαφές, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα δώσετε τροφή για εντάσεις και διαφωνίες. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συζητήστε, συναναστραφείτε, βγείτε έξω με φίλους. Σε αγορές ανανέωσης θα προβείτε, σήμερα ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να διακοσμήσετε, να στολίσετε, και γενικότερα να δώσετε με διαφορετική και ανανεωμένη όψη στους προσωπικούς σας χώρους.

Φίλοι μου Ιχθείς, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν της συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την ερωτική σας αύρα θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο ερωτικό συμβάν!

Exit mobile version