Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η εντατική, η απώλεια κιλών και οι προσπάθειες των γιατρών!

Σταθερή συνεχίζει να παραμένει η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το τροχαίο που είχε ανήμερα των Χριστουγέννων, το οποίο και τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά και την εντατική.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και pr man συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική και σύμφωνα με τα όσα ο στενός του φίλος Χάρης Λεμπιδάκης αποκαλύπτει, θα μπορούσε να είχε μετακινηθεί σε ειδικό δωμάτιο. Όμως, οι γιατροί του, φοβούμενοι μήπως κολλήσει κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, προτίμησαν να παρατείνουν την παραμονή του στη ΜΕΘ.

Το γεγονός ότι είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του, δίνει ελπίδες στους θεράποντες γιατρούς του και κατ’ επέκταση και στους δικούς του ανθρώπους που ανυπομονούν να δουν τον Κωνσταντίνο να καλυτερεύει. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι πως ο ίδιος έχει αρχίσει να νιώθει το πέλμα του στις προσπάθειες που γίνονται από τους γιατρούς του να δουν πώς ανταποκρίνονται τα άκτω άκρα.

Βέβαια, μετά από τόσο μεγάλη περίοδο νοσηλείας στην Εντατική, είναι λογικό να έχει χάσει κιλά, τα οποία υπολογίζονται περίπου στα δέκα. Οι δικοί του άνθρωποι πάντως δηλώνουν αισιόδοξοι και πως οι ελπίδες τους να τον δουν και πάλι να στέκεται στα πόδια του πληθαίνουν όλο και περισσότερο μέρα με την ημέρα. Εμείς, το ευχόμαστε από καρδιάς…

 

Διαβάστε επίσης