Site icon Hallocy

Οι Ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης 06/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Προσοχή σε ενέργειες πάθους, κρατήστε υπό το έλεγχο σας την ορμή και την ένταση των συναισθημάτων σας θετικών και αρνητικών. Σε επαγγελματικό επίπεδο το άνοιγμα που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και μεθοδικότητα τότε θα σας βγει σε καλό. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Μια θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα ή συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες. Αλλάζετε προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια.

Ταύρος
Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να οριοθετήσετε συναισθήματα πάθους και καχυποψίας, δεν θα πρέπει να αφήσετε το εαυτό σας να εγκλωβιστεί στις εσωτερικές σας εμμονές. Ίσως να υπάρξουν τάσεις απομόνωσης απόρριψης και εσωστρέφειας. Θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε σε αρνητικές σκέψεις, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργήσετε αδιέξοδα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Καλό θα είναι να μη κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας στα πρόσωπα που ξέρετε πως θέλουν να σας βοηθήσουν. Μια συζήτηση σας σχετικά με θέμα που σας δημιουργεί αμφιβολίες θα δώσει φως στις αρνητικές πτυχές της σκέψης σας. Έρχεται άνοιγμα σε επαγγελματικό ζήτημα που σας αγχώνει και που ως τώρα δε σας άφηνε να οργανώσετε τα μελλοντικά σας πλάνα.

Δίδυμος
Εμπιστοσύνη θα δείξετε στις ικανότητες σας, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκετε σε ένταση, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να γίνει ανυποχώρητη σε κάποια συγκεκριμένα θέματα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, σας θυμίζω πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, εξακριβώστε πριν αποφασίσετε. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση να σας ρίξει σε παγίδες. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις, αποφύγετε τις εξτριμ επιλογές. Σήμερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο αποφασιστικό ίσως και παθιασμένο, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή συνθήκες που περιορίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

Καρκίνος
Αποφύγετε τις κυκλοθυμίες, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από συνθήκες πίεσης και αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα καταφέρετε να αντισταθείτε ίσως και να εναντιωθείτε. Οι συζητήσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές, θα είναι αναλυτικές, θα έχουν βάθος και έκταση. Βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να μάθετε την αλήθεια σε ζήτημα που από καιρό τα γεγονότα σας μπέρδευαν και σας δημιουργούσαν αμφιβολίες. Η υπόσχεση που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο άτομο θα τηρηθεί, σας δίνω την συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη. Καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς. Σε δοκιμασία θα μπει η αυτοπεποίθηση σας, θα είναι λάθος αν δε δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα προσόντα σας.

Λέων
Ώθηση θα σας δώσουν τα γεγονότα βγαίνετε από την αδράνεια και την καταστολή. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, στον επαγγελματικό σας τομέα ανοίγονται πόρτες προς νέες αναζητήσεις, εσείς που ψάχνετε εργασία δώστε μεγάλη σημασία στην καινούργια πρόταση που θα σας γίνει θα είναι συμφέρουσα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, η διάθεση σας για τακτοποιήσεις θα σας ωθήσει σε δραστικές ενέργειες. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε κεφάλαια που ως τώρα σας προκαλούσαν κούραση πνευματική και ψυχολογική. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, ωστόσο αποφύγετε το υπερβολικό πάθος και την συναισθηματική εξάρτηση. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον ενδεχομένως να γίνουν συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένες καταστάσεις.

Παρθένος
Μεθοδικότητα και οργάνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εποικοδομητικές επαγγελματικές προτάσεις θα λάβετε, εσείς που θέλετε να διεισδύσετε και να επεκταθείτε θα βρείτε την κατάλληλη δίοδο για να δράσετε. Ένα πρόσωπο θα σας προτείνει συνεργασία, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση, αν αφόρα άνοιγμα για συνεταιρισμό θα υπάρξει συνεννόηση μεταξύ σας, οι κοινοί σας στόχοι θα έχουν κερδοφόρα κατάληξη. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Η στάση σας θα είναι δυναμική δεν θα αφήσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις να σας καταβάλουν. Ανοιχτείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, μιλήστε σε φίλους και σε συγγενικά σας πρόσωπα θα βρείτε κατανόηση και συμπαράσταση.

Ζυγός
Σήμερα δείξτε ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, φανείτε πρακτικοί και δημιουργικοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να περάσετε σε μεθοδικές ενέργειες. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, αλλάξτε απόψεις, θέσεις και τρόπο αντιμετώπισης. Αυτή τη φορά θα εστιάσετε στην ισορροπία και στην εξασφάλιση, φεύγουν οι διαθέσεις για ακρότητες. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα είναι συμφέρουσες δεν θα υπάρξει κίνδυνος για εξαπάτηση ή παραπληροφόρηση. Σε ζήτημα που σας προκαλούσε αβεβαιότητα καταφθάνει άμεσο ξεκαθάρισμα που θα σας ηρεμήσει ψυχολογικά, βγαίνετε από την αμφισβήτηση και την αμφιβολία.

Σκορπιός
Προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας, αποφύγετε τις σκοτεινές σκέψεις. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος, οτιδήποτε νιώσετε θα είναι έντονο ξεκάθαρο και πολύ δυνατό, δε θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ορμητικότητα που θα σας διακρίνει. Ενδεχομένως να σας κυριεύσει ένα είδος καχυποψίας γι αυτό αποφύγετε τα συμπεράσματα, πριν πειστείτε για το οτιδήποτε φροντίστε πρώτα να είναι επιβεβαιωμένο και αποδεδειγμένο. Η οξυδέρκεια και η διορατικότητα που θα σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει να επιχειρηματολογήσετε στις συζητήσεις σας, τώρα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε διεκδικήσεις και προσεγγίσεις. Λύνονται παρεξηγήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλέσετε για τυχόν αρνητικά σχόλια.

Τοξότης
Δραστικές θα είναι οι ενέργειες σας, θα χαρακτηρίζεστε από έντονη αποφασιστικότητα, θα έχετε τη θέληση να εναντιωθείτε στις στάσιμες ή στις αρνητικές συνθήκες. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να θέσετε νέες βάσεις στη επαγγελματική σας ζωή, θα βρείτε το θάρρος να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που αναβάλουν τη δράση σας και σας δημιουργούν αναστολές. Καταφθάνουν ανοίγματα για αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας , έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία. Μια νέα πρόταση θα ανοίξει νέους ορίζοντες, εσείς που αναζητάτε εργασία καλό θα είναι να μην την απορρίψετε. Απελευθερώνεστε και δραστηριοποιήστε, πολύ καλά θα κάνετε και θα τολμήσετε να αντιταχθείτε στις εσωτερικές σας φοβίες. Τολμήσετε να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν, το αποτέλεσμα θα είναι αναζωογονητικό.

Αιγόκερως
Δυναμισμός θα σας διακρίνει, ενισχυμένες θα είναι οι διεκδικητικές ίσως και ανταγωνιστικές σας διαθέσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα οι πράξεις ή οι επιθυμίες σας να είναι κάπως εκκεντρικές, η στάση σας ενδεχομένως να κρύβει πάθος. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε υπέρ σας τις επαγγελματικές σας εξελίξεις, μεθοδικές και σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον κερδίζετε την εμπιστοσύνη συνεργατών σας, έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Σας δίνω τη συμβουλή να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας, η διαίσθηση σας θα είναι σωστή δε θα σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα ή αποτελέσματα. Σήμερα εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, διεκδικήστε με στρατηγική, θα φτάσετε στον στόχο σας.

Υδροχόος
Αναστατωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, δεν θα λείψει το συμβάν που θα ανατρέψει το σκεπτικό σας. Τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε εσωτερική και πνευματική αναζήτηση, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ψυχολογία και την εσωτερική σας δύναμη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να αναποδογυρίσετε τις ίδιες σας τις απόψεις, από σήμερα θα αρχίσετε να βλέπετε με διαφορετικό μάτι πρόσωπα γεγονότα και συγκυρίες. Προσοχή στις εξάρσεις σας, θα εμφανιστείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που σας πιέζουν ψυχολογικά. Έρχονται ευνοϊκά συμβάντα ωστόσο κάποιες εσωτερικές αναστολές σας ενδέχεται να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς αναζητάτε, κινηθείτε και προχωρήστε ανεπηρέαστοι απ παρελθοντικές καταστάσεις που σας είχαν οδηγήσει στην απογοήτευση.

Ιχθύς
Σήμερα προσοχή στη συναισθηματική ένταση, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το δυνατό συναίσθημα και να αφήσετε ανεξέλεγκτες τις εσωτερικές σας τάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε απ πιέστηκες καταστάσεις, παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες σας, αποφύγετε την επιμονή και την εμμονή. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, αλάνθαστη η διαίσθηση σας, σήμερα προσχωρήστε σε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις, το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σας. Θα εμφανιστείτε οργανωτικοί, η τακτική σας θα έχει μελετημένη μέθοδο με επιτυχία θα φτάσετε στον στόχο σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη συναισθηματική σας κατάσταση, σας συμβουλεύω να μην υποπέσετε σε συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Εκδηλωθείτε, εξωτερικεύεστε, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Exit mobile version