Site icon Hallocy

Αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 07/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα εισχωρήσετε στο υποσυνείδητο σας, θα ψάξετε να βρείτε αίτιες, θα τολμήσετε να αναρωτηθείτε που βαδίζετε στην ερωτική σας ζωή και τι κατάληξη τελικά επιθυμείτε. Σήμερα καταλαγιάζουν αισθήματα πάθους και έντασης, ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι συνετή, σκεπτόμενη, και ουσιαστική. Για τους ερωτικά μόνους ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ερωτική σας αδράνεια, προμηνύεται σχέση με δυνατότητα δέσμευσης.

Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που περικλείουν την ερωτική σας ζωή. Σοβαρότητα και κατανόηση θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια ερωτική αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή ερωτική σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό.

Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει στο να κάνετε μια ουσιαστική βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο, αυτά που θα συνειδητοποιήσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ήρεμη και ισορροπημένη ερωτική στάση. Τώρα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε άμεσες ερωτικές διεκδικήσεις. Για τους ερωτικά ελεύθερους ανοίγεται προοπτική σοβαρής γνωριμίας, με πρόσωπο ώριμης προσωπικότητας που θα έχει κατασταλαγμένες βλέψεις και επιθυμίες.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, με τις σημερινές όψεις στις ερωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματικό βάθος. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο ερωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν σας όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης, έρχεται σμίξη μακροχρόνιας ερωτικής πορείας.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε σε βαριές ίσως και καχύποπτες σκέψεις, δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή η εκδοχή που θα δώσετε σε συγκεκριμένες ερωτικές σας καταστάσεις. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε και να εξηγήσετε τα αισθήματα σας, τις φοβίες σας, αλλά και τις υποσυνείδητες πήγες από τις οποίες απορρέουν οι επιθυμίες σας. Προχωρήστε σε αυτή την ψυχική ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για το ερωτικό σας μέλλον.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, η ερωτική σας στάση θα είναι προσιτή, ανοιχτή και δοτική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις αλλά και για γνωριμίες με ολοκαίνουργια άτομα. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξέλιξη των επαφών σας είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε αλλαγή επιθυμιών. Τώρα θα ανακατατάξετε τις προτεραιότητες σας, βασικός σας στόχος θα είναι η ερωτική σταθερότητα και η συναισθηματική ασφάλεια.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με τις σημερινές όψεις, αισιοδοξία θα εμφανιστεί στο σκεπτικό σας, τώρα θα αποκτήσετε έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Το κλείσιμο μιας ερωτικής σας υπόθεσης θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε επιθυμίες και κρυμμένες ανάγκες. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους ερωτικά μόνους αν δείξετε θερμό ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα υπάρξει δυνατότητα δεσμευτικής εξέλιξης.

Σκορπιός
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ίσως να υπάρξουν απαισιόδοξα σενάρια στο μυαλό σας σήμερα, δεν αποκλείεται να πέσετε σε δίλλημα σχετικά με τον αν πρέπει να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητας. Μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, αρκετά σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σας, ωστόσο θα καταφέρετε να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς αναζητάτε και σε ποιο πρόσωπο μπορείτε να βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ερωτική βελτίωση, για συναισθηματική ωριμότητα, έρχονται αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί. Ενδέχεται να αλλάξετε απόψεις, ίσως να αποποιηθείτε τον εργένικο τρόπο ζωής, τώρα θα εφαρμόσετε διαφορετική τακτική συμπεριφοράς και δράσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και κατά πόσο οι πράξεις σας εκπροσωπούν τις επιθυμίες σας. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση θα σας οδηγήσει σε αλλαγή κατεύθυνσης, διαφοροποιούνται ριζικά τα δεδομένα σας.

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επιβεβαιώσετε κατά πόσο οι προσδοκίες σας και οι ερωτικές σας επαφές είναι δημιουργικές και βάσιμες. Συνεπώς θα μπείτε σε διαδικασία αναζήτησης και επαλήθευσης γι αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξετε τρόπο σκέψης και στάσης. Θερμή και ανοιχτή θα είναι η καρδιά σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καλοδεχτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, τώρα θα μπορέσετε να τοποθετήσετε την ερωτική σας ζωή σε νέα βάση.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με τις σημερινές όψεις, ώριμοι προβληματισμοί θα απασχολήσουν την σκέψη σας, έρχονται επιφυλάξεις και ψυχικές αναζητήσεις. Θα είναι περιορισμένη η διάθεσή σας για ερωτικές περιπέτειες άνευ ουσίας, στόχος σας θα είναι η σιγουριά, η επιβεβαίωση και η σταθερότητα. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας ως προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σήμερα θα νιώστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα και θα δείτε πως θα σας βγει σε καλό.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε ερωτικά τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως την ισορροπία και την ασφάλεια θα πρέπει να την διεκδικήσετε με υπευθυνότητα και όχι με ανώριμες απαιτήσεις. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματα σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

Exit mobile version