Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Survivor: Σπυροπούλου,Χατζίδου και Χαλικιά υποψήφιες για αποχώρηση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ελένη Χατζίδου και η Κατερίνα Χαλικιά είναι οι τρεις υποψήφιες για αποχώρηση.

Οι τρεις Διάσημες υποψήφιες για αποχώρηση προέκυψαν μέσα από το Συμβούλιο του Νησιού μετά την ήττα τους. Σπυροπούλου,Χατζίδου και Χαλικιά υποψήφιες για αποχώρηση.

Οι Μαχητές σπάσανε το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και αναδείχθηκαν νικητές παίρνοντας την ασυλία με σκορ 10-8 έναντι των Διασήμων.

Η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την πρώτη ατομική ασυλία ως η πολυτιμότερη παίκτρια των Διασήμων για την εβδομάδα που πέρασε. Στον αγώνα ατομικής ασυλίας νικήτρια αναδείχθηκε η Ξένια.

Το βράδυ οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Στην ψηφοφορία η Κωνσταντίνα πήρε 7 ψήφους και ήταν η πρώτη υποψήφια που έβγαλε η κάλπη των συμπαικτών της, με δεύτερο τον Δρυμωνάκο με 5 ψήφους.

Οι δύο επόμενες υποψήφιες προέκυψαν από την Δαλάκα που ψήφισε την Χατζίδου, ενώ η Ξένια για τρίτη υποψήφια ψήφισε την Χαλικιά.

Οι τηλεθεατές τώρα καλούνται να ψηφίσουν ανάμεσα στις τρεις κοπέλες.Ποια θέλουν να παραμείνει στο νησί και να συνεχίσει την προσπάθειά της στο Survivor; Ποια από τις Διάσημες θα αποχωρήσει από τον Aγιο Δομίνικο θα το μάθουμε την Τετάρτη το βράδυ στις 20.40, στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε επίσης