Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Το κοινό μίλησε: Αυτός είναι ο ασχημότερος James Bond που είδαμε ποτέ!

Τελευταίος από όλους τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τον James Bond από την αρχή της κινηματογραφικής καριέρας του ήρας βρίσκεται ο Daniel Craig.

Ο 49χρονος Βρετανός ηθοποιός είναι ο λιγότερο ελκυστικός πράκτορας της MI6, σύμφωνα με το Golden Ratio of Beauty Phi.

Στην κορυφή της ίδιας λίστας συναντάμε τον Sean Connery με 89,2% της «φυσικής τελειότητας». Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Roger Moore με 88,8% ενώ στην τρίτη ο Timothy Dalton με 86,5%.

Ο Δρ De Silva, ο οποίος είναι διευθυντής του Κέντρο Προηγμένων Καλλυντικών Προσώπου και Πλαστικής Χειρουργικής στο Λονδίνο, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Daniel Craig είναι τελευταίος γιατί έχει πολύ λεπτά χείλη, βολβοειδή μύτη και το πρόσωπό του είναι πολύ ευρύ. Ο Craig είναι όμορφος αλλά δεν συμφωνεί με το πρότυπο ομορφιάς των αρχαίων Ελλήνων.

Ο Sean Connery από την άλλη έχει την σχεδόν τέλεια συμμετρία του προσώπου και έρχεται πιο κοντά από κάθε άλλο Bond σε αυτό που οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το τέλειο πρόσωπο. Έχει ένα σχεδόν τέλειο γεωμετρικό πηγούνι 99,8 τοις εκατό, η απόσταση των ματιών του ήταν σχεδόν τέλεια και τα χείλη του ήταν όμορφα διαμορφωμένα.

Σε όλους τους 12 βασικούς δείκτες είχε την υψηλότερη συνδυασμένη βαθμολογία. Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης του υπολογιστή μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον φυσικά όμορφο και η τεχνολογία είναι χρήσιμη κατά τον σχεδιασμό της χειρουργικής επέμβασης των ασθενών».

Διαβάστε επίσης