Site icon Hallocy

28χρονη που πεθαίνει από καρκίνο μοιράζεται τις τελευταίες φωτογραφίες της για να μας στείλει ένα δυνατό μήνυμα

Μια 28χρονη γυναίκα που οι γιατροί της έδωσαν μόνο μερικές μέρες ζωής από τότε που της είπαν ότι είχε καρκίνο του εντέρου μοιράζεται τις φωτογραφίες των τελευταίων ημερών της για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την τρομερή αυτή ασθένεια.

Η Amy Redhead από το West Midlands, υπέφερε από πόνους στην κοιλιά, αλλά πήγε για εξετάσεις μόνο αφότου ανακάλυψε ένα εξόγκωμα στο στομάχι της.

Οι γιατροί της είπαν ότι είχε μια επιθετική μορφή καρκίνου που είχε εξαπλωθεί στο συκώτι της. Αφού στην αρχή της έδωσαν μερικούς μήνες ζωής, πρόσφατα της είπαν ότι η κατάστασή της ήταν τελικά χειρότερη από την πρώτη διάγνωση και τώρα νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο.

Η κα Redhead απέρριψε τη χημειοθεραπεία που θα επιμήκυνε τη ζωή της, λέγοντας ότι ήθελε να ζήσει τις τελευταίες της μέρες όσο το δυνατόν πιο υγιεινά και τώρα χρησιμοποιεί τα social media για να προειδοποιήσει τους άλλους ανθρώπους για αυτήν την ασθένεια.

Η αδελφή της, η 22χρονη Emily, δήλωσε: “Η Amy είναι πολύ πεισματάρα και δεν ξαφνιαστήκαμε όταν αρνήθηκε τη χημειοθεραπεία, οι γιατροί μας είπαν ότι αυτή θα της έδινε απλά περισσότερο χρόνο.”

“Είπε ότι θα προτιμούσε να έχει λιγότερο αλλά πιο ποιοτικό χρόνο, γι’ αυτό επέλεξε να μην την κάνει.”

“Είμαστε τόσο ευγνώμονες που ήταν μαζί μας στα γενέθλιά της, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και στα γενέθλια του μπαμπά μας.”

“Η Amy μοιράστηκε την ιστορία της στα social media, αλλά τώρα δεν είναι σε θέση να το κάνει μόνη της, γι’ αυτό δημοσιεύουμε εμείς γι’ αυτήν.”

“Ανεβάσαμε τις φωτογραφίες της από τις τελευταίες ημέρες της στο νοσοκομείο για να δείξουμε στους άλλους τη φυσική επίδραση του καρκίνου του εντέρου στο σώμα.”

“Είμαστε τόσο περήφανοι για τον αγώνα που έχει δώσει τους τελευταίους μήνες, ήταν τόσο γενναία αλλά είπε ότι είναι έτοιμη να πεθάνει τώρα για να μην πονάει πια.”

Η κα Redhead έχει ήδη προγραμματίσει την κηδεία της και έχει δημιουργήσει αναμνηστικό για να απαλύνει τον πόνο της οικογένειάς της όταν εκείνη ‘φύγει’”.

Η 28χρονη διαγνώστηκε με κολίτιδα – μια φλεγμονή του εντέρου – από την ηλικία των 11 ετών και είχε ενημερωθεί ότι διέτρεχε υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του εντέρου.

Η αδελφή της πρόσθεσε: “Η Amy ήταν έτοιμη να ξεκινήσει γυμναστήριο μόλις λίγες εβδομάδες πριν τη διάγνωση.”

“Δεν ξέρουμε αν στην αρχή νόμιζε πως τα συμπτώματά της οφείλονταν στην κολίτιδα, αλλά θέλουμε οι άνθρωποι να γνωρίζουν τα συμπτώματα αυτά.”

“Είναι σημαντικό τα άτομα που πάσχουν από αυτή την ασθένεια να συνεχίσουν να ελέγχονται τακτικά.”

“Εάν νιώσετε κάτι διαφορετικό ή έχετε έναν ασυνήθιστο πόνο, τότε να τον ελέγξτε, αφού η έγκαιρη διάγνωση θα μπορούσε να σώσει την ζωή της Amy.”

“Η διάγνωση της Amy με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικά είναι τα αδέλφια μας και ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο.”

Exit mobile version