Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Ένας άντρας καταγράφηκε να πλένει το αυτοκίνητό του με μια γάτα αντί για σφουγγάρι

Ένας άντρας καταγράφηκε να πλένει το αυτοκίνητό του με μια γάτα αντί για σφουγγάρι. Ο άνδρας φαίνεται να γελάει καθώς σκούπιζε τη Mercedes του με τo άτυχο γατάκι. Αλλά το σκληρό αστείο έχει ξεσηκώσει τα πλήθη και αφού η ρωσική αστυνομία είδε το βίντεο στα social media, αποφάσισε να ξεκινήσει μια έρευνα για το θέμα.

Ο άνδρας άρπαξε τη γάτα όταν την είδε να κοιμάται κάτω από το όχημά του, έξω από το σπίτι του στην περιοχή Gulkevichsky της νοτιοδυτικής Ρωσίας. Κρατώντας το γατάκι από το πίσω μέρος του λαιμού του, ο άντρας τρίβει τη γούνα του στο καπό του αυτοκινήτου του για να το γυαλίσει. Ο άνδρας συνεχίζει να βουτά τη γάτα στον κουβά και να χρησιμοποιεί τη γούνα της για να καθαρίσει τα φώτα του αυτοκινήτου από τη βρωμιά.

Αυτός και ο φίλος του γελάνε και σχολιάζουν ότι η γάτα φαίνεται να τ’ απολαμβάνει. Σε ένα σημείο η γάτα ουρλιάζει όταν ο άντρας τη χρησιμοποιεί για να γυαλίζει τα φώτα του αυτοκινήτου του. Οι ζωόφιλοι δεν χάρηκαν καθόλου όταν είδαν το βίντεο μετά την δημοσίευσή του στα social media.

Ο χρήστης ‘Dyadya Dima’ δήλωσε: “Κάποιος πρέπει να σκουπίσει το καπό του αυτοκινήτου του με το πρόσωπο αυτού του άντρα.”

Ο “Evgeniy Komolov” πρόσθεσε: “Δύο βλάκες κάνουν επίδειξη δύναμης σε ένα ζώο.” Ενώ ο Turuk Makto σχολίασε: “Σίγουρα αυτοί οι δύο θα έχουν δεχθεί bullying όταν ήταν παιδιά.”

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.