Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Γεωργίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τι συνέβη στο Dream Show και δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες – Βίντεο

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για πρώτη φορά για όλα όσα έγιναν μέσα στο Dream Show και οι κάμερες του ριάλιτι δεν έδειξαν… ποτέ.

-Εσύ όταν κρίθηκες πριν από πολλά χρονιά στο «Dream Show» του Alpha, το οποίο και κέρδισες, πώς ένιωσες;

«Ήμουν πολύ μικρός σε ηλικία και πολύ ψαρωμένος. Μπήκα στο «Dream Show» γιατί ήξερα πως ανάμεσα στους συντελεστές ήταν και ο Γιάννης Κακλέας, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα. Είχα πλήρη άγνοια για το τι είναι ριάλιτι» τόνισε στο TV Έθνος.

-Σε πίεσε ο εγκλεισμός;

«Προς το τέλος πολύ. Την τελευταία εβδομάδα έγινε και κάτι που δεν είδατε ποτέ και το λέω πρώτη φορά: Το έσκασα για τρεις ώρες και γύρισα.»

– Μετά το τέλος του «Dream Show» μίλησες για πρώτη φορά και για την προσωπική οικογενειακή σου ιστορία. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια ήταν αυτά που σε οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθείς με τον καλλιτεχνικό χώρο;

«Από μικρό παιδί ήξερα πως θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Θυμάμαι τον εαυτό μου 5 χρόνων με μια κάμερα στο χέρι. Όχι, δεν ήταν αυτό. Τα δύσκολα χρόνια που λες ήταν αυτά που με έβαλαν σε μια διαδικασία πνευματικής αναζήτησης. Έψαχνα την ουσία των πραγμάτων.»

-Μοιράστηκες πολύ προσωπικά θέματα με τον κόσμο. Πώς το αποφάσισες;

«Ήταν κάποια θέματα-ταμπού. Θα πω μόνο το εξής: Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για κάτι που μας συμβαίνει ή αυτό που είμαστε. Ήθελα να επηρεάσω και τα αδέλφια μου και το κατάφερα. Εκείνη ή εποχή μας έφερε ακόμη πιο κοντά.»

-Οι φοβίες του Ανδρέα Γεωργίου ποιες είναι;

«Το επερχόμενο τέλος. Είτε σε μια ερωτική σχέση, είτε σε μια φιλία, είτε στην ανθρώπινη απώλεια. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος και τρέχω να προλάβω όσο περισσότερα μπορώ. Ζω το σήμερα σαν να μην υπάρχει αύριο.»

Διαβάστε επίσης