Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου

Δεν φαντάζεστε τι πρότεινε Έλληνας ηθοποιός στην παραγωγή του Survivor!

Καλεσμένος στην εκπομπή ΕΔΩ βρέθηκε σήμερα ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρόταση που αρνήθηκε για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Εξήγησε τους λόγους που δεν ήθελε να μπει στο Survivor και μας εξέπληξε όταν αποκάλυψε την πρόταση που έκανε στην παραγωγή του reality επιβίωσης. Χαρακτηριστικά, ανέφερε για τους λόγους που είπε το “όχι”: “Το είδα και πέρυσι το Survivor, αλλά όχι ότι έπεσα… με τα μούτρα.

Το παρακολουθώ και φέτος και θα προτιμούσα να έχει λιγότερους αθλητές και περισσότερους κανονικούς ανθρώπους. Ανθρώπους, δηλαδή, που θα μπορώ να ταυτιστώ πιο εύκολα. Εμένα που μου πρότειναν να πάω, θα σου πω γιατί δεν πήγα. Πέραν του θέματος της ηλικίας, γιατί τον Ιουλίο θα γίνω 50… Θα αντέξω γιατί δεν έχω και πρόβλημα με το θέμα της διαμονής, μου αρέσει πολύ.

Το κορμάκι μου δεν θέλω να το φέρω σε οριακά επίπεδα γιατί έχω κάνει και δύο επεμβάσεις στη μέση μου. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Δεν θέλω καθόλου.

Από εκεί και πέρα είναι και κάποια φιλοσοφικά θέματα μέσα στο μυαλό μου, τα οποία ίσως θα μπορούσα να τα ξεπεράσω. Από την άλλη, εγώ πρότεινα κάτι στους ανθρώπους, δεν ξέρω αν αυτό έφτασε στον Ατζούν”. Τέλος, ανέλυσε και τα όσα ζήτησε όταν του έγινε η εν λόγω πρόταση: “Εγώ πρότεινα το εξής που ταιριάζει και με το όνομά μου. Να μου φτιάξουν ένα καλυβάκι κάπου ψηλά, σε ένα λόφο κοντά στα παιδιά και να είμαι ο σοφός γέροντας. Έχουν ψυχολογικά προβλήματα, δεν μπορεί η ομάδα να κερδίσει, στέλνουν μια αντιπροσωπεία στον γέροντα.

Θα ανέβουν πάνω, να τους πω πέντε κουβέντες, αν τους δείξω πράγματα και θα πάνε να κερδίσουν την άλλη μέρα. Αν φτάσει στον Ατζούν πιστεύω να με χρησιμοποιήσει σε άλλες παραγωγές”.

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης