Site icon Hallocy

Εύα Κυριάκου: Η Φουρέιρα έπρεπε να εκπροσωπήσει την Αλβανία

Την άποψη ότι η Ελένη Φουρέιρα θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει τη χώρα της και όχι την Κύπρο στην Eurovision εξέφρασε η Εύα Κυριάκου.

Για την σχέση της με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστο μίλησε η σύντροφος του Εύα Κυριάκου. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για την γνωριμία τους σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά και για τα όνειρα της για το μέλλον. Συγκεκριμένα στα σχέδια της περιλαμβάνεται και ο γάμος με τον κ. Χρίστου αλλά και η δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας. Είπε επίσης ότι ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ της δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας σημειώνοντας πάντως ότι μαζί της είναι τρυφερός.

Η σύντροφος του Προέδρου του ΕΛΑΜ είπε επίσης ότι δέχεται το φλέρτ πολλών αντρών οι οποίοι ωστόσο…εξαφανίζονται όταν μαθαίνουν για τον δεσμό της με τον Χρίστο Χρίστου.

Η Εύα Κυριάκου σχολίασε και την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision από την Ελένη Φουρέιρα. Εξέφρασε την άποψη ότι η Ελένη Φουρέιρα θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει τη χώρα της και όχι την Κύπρο. Κληθείσα να πει αν με την αναφορά της εννοεί την Ελλάδα ή την Αλβανία η κ. Κυριάκου ξεκαθάρισε ότι επειδή η Ελένη Φουρέιρα είναι από την Αλβανία θα ήταν καλύτερα να εκπροσωπήσει την Αλβανία. Σημείωσε πάντως ότι αφού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο της εύχεται κάθε επιτυχία.

Η κ. Κυριάκου τοποθετήθηκε και στο ζήτημα των αισθητικών επεμβάσεων. Ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να κάνει αίσθητική επέμβαση ωστόσο σημείωσε πως στο μέλλον είναι ανοικτή σε αυτό το ενδεχόμενο αν χρειαστεί.

Πηγή: http://politis.com.cy

Exit mobile version