Site icon Hallocy

Η Φουρέιρα στη Eurovision με Αγγλικά, ποπ και με..κλαρίνο!

Είναι πλέον γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Χθές πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο Σπίτι της Κύπρου, όπου ο διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθευτής, η αρχηγός της αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ, η Ελένη Φουρέιρα και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργος Αρσενάκος μίλησαν για την συμμετοχή τους στην Eurovision και αποκάλυψαν μερικά από αυτά που θα δούμε.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Πρω1νου: ”Έχει υπάρξει πολλές φορές προσέγγιση για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, δεν έτυχε. Δεν ήρθε από την Ελλάδα η πρόταση, ήρθε από την Κύπρο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.Θα στηρίξω την Ελλάδα όποιος και αν βγει και θα ευχηθώ να σκίσει”.

Η Ελένη Φουρέιρα συνέχισε αναφερόμενη στο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο: ”Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Fuego που σημαίνει φωτιά. Το κομμάτι είναι στα αγγλικά, είναι ποπ και έχει μέσα κλαρίνο. Φαντάζεσαι να πάει η Φουρέιρα και να μην χορέψει; Και εγώ η ίδια θα έλεγα όχι. Εννοείται θα χορέψουμε”.

Τέλος όταν ρωτήθηκε για την άποψη του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία απάντησε: ”Το άκουσε ο σύντροφός μου αλλά όλοι με ρωτάνε αυτό. Τόσο σημαντική είναι η άποψή του; Να πηγαίνω κάθε τραγούδι μου να το ακούει. Δεν ξέρω αν θα έρθει μαζί μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε τρεις μήνες. Έχει τη δουλειά του ο άνθρωπος, δεν ξέρω αν θα έρθει…”

 

Exit mobile version