Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Ο Τζιμ Κάρεϊ έφυγε από το Facebook για έναν περίεργο λόγο

Αντίο είπε ο αγαπημένος κωμικός στον κολοσσό της κοινωνικής δικτύωσης, «τιτιβίζοντας» από το Twitter τον λόγο που εγκατέλειψε το μέσο.

Και το έκανε γιατί πιστεύει πως το Facebook «επωφελήθηκε από τη ρωσική εμπλοκή» στις αμερικανικές εκλογές. Και παρότρυνε κι άλλους μάλιστα να κάνουν το ίδιο…

I’m dumping my @facebook stock and deleting my page because @facebook profited from Russian interference in our elections and they’re still not doing enough to stop it. I encourage all other investors who care about our future to do the same. #unfriendfacebook pic.twitter.com/KHWgZzhhmp

— Jim Carrey (@JimCarrey) February 6, 2018

Τι ακριβώς εννοεί με αυτό το «επωφελήθηκε» δεν γνωρίζουμε, αυτό που ξέρουμε πάντως είναι πως η εκτός οθόνης του περσόνα γίνεται ολοένα και πιο παράξενη τελευταία.

Τον Οκτώβριο, ας πούμε, βγήκε σε διαδικτυακό σόου και είπε «σβήνω τον εαυτό μου, δεν είμαι καν εδώ τώρα. Δεν υπάρχω, δεν έχω ανάγκες, δεν σας χρειάζομαι, άνθρωποι. Τίποτα από αυτά, τίποτα. Δεν χρειάζομαι αποδοχή από κανέναν. Δεν υπάρχει ‘‘εγώ’’. Το μόνο που χρειάζομαι είναι νερό και να το πίνω με ενδιαφέροντες τρόπους»!

AP_17248735845283

 

Διαβάστε επίσης