Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Τατουάζ: Η Άννα καταρρέει! Η εξέλιξη που δεν περίμενε…

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό Tv24.

Η ιστορία με το θάνατο της Αμάντα φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή όλων. Η σχέση του Τόνυ μαζί της αποκαλύπτεται, ενώ η Αννα περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, κάνοντας τον Αλεξ να τρελαθεί από την αγωνία του για την κατάστασή της.

 Μετά το τραγικό γεγονός με το θάνατο της ντίλερ μέσα στο σπίτι του, ο Τόνυ αρχίζει να έχει αλλόκοτη συμπεριφορά, κάτι που παρατηρεί η Τατιάνα η οποία παραξενεύεται με τη νευρικότητά του. Την ίδια στιγμή, η Αννα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ η ψυχολογική πίεση που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες την καταβάλλει και η κοπέλα παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο Αλέξανδρος της τηλεφωνεί και αμέσως από τη φωνή της καταλαβαίνει ότι κάτι πολύ σοβαρό της συμβαίνει: «Αννα, τι έχεις; Πες μου σε παρακαλώ. Σου έκανε κάτι αυτός; Λέγε, θα τον σκοτώσω αν σε πείραξε!», της λέει, αλλά η Αννα αρνείται να πει οτιδήποτε στον Αλέξανδρο. «Δεν έχω κάτι, μωρό μου. Είμαι λίγο κουρασμένη, αυτό είναι όλο και μου λείπεις», του απαντάει εξαντλημένη.

Ωστόσο ο Αλέξανδρος δεν την πιστεύει και ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο να τη δει, όμως τα γεγονότα τον… προλαβαίνουν, όταν μια άστοχη κουβέντα της Ελένης σε συνδυασμό με το σκίτσο του άντρα που βγήκε τρέχοντας από το σπίτι της Δέσποινας, οδηγούν στην σύλληψη του Αγγελου!

Στο μεταξύ, η Αννα στο Λονδίνο συνεχίζει να περνάει πολύ δύσκολες ώρες, ειδικά από τη στιγμή που η αστυνομία βρίσκει το πτώμα της Αμάντα, και η κοπέλα καταρρέει. Ο Αλεξ, που βρίσκεται στα Μετέωρα, καταλαβαίνει για μια ακόμα φορά ότι η Αννα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά αυτή τον πείθει να μην πάει στο Λονδίνο: «Αλεξ, σε παρακαλώ, μείνε εκεί. Κι εγώ θέλω να σε δω, αλλά αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο», του λέει και για πρώτη φορά καταλαβαίνει ότι η Αννα έχει φτάσει στα όριά της με τον Τόνυ για τον οποίο μιλάει ξαφνικά άσχημα.

Φυσικά, ο Αλέξανδρος αντιλαμβάνεται την επιθετικότητα της Αννας προς τον Τόνυ, αλλά το εκλαμβάνει ως σπάσιμο νεύρων από πλευράς της και τρελαίνεται από την αγωνία του γι’ αυτήν. Δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να αντιδράσει και αυτό τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο.

Παράλληλα, κάποια νέα στοιχεία που έρχονται στο φως συνδέουν άμεσα τον Τόνυ με την Αμάντα, την ντίλερ, και η αστυνομία πάει στο σπίτι του!

Η Αννα τα χάνει όταν τους βλέπει, το ίδιο και ο Τόνυ: «Είστε ο Τόνυ Νόβεν; Σας θέλουμε να έρθετε για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα, σχετικά με το θάνατο της Αμάντα», τον ενημερώνουν. Ο Τόνυ παγώνει καθώς θεωρείται ένοχος για φόνο και φλερτάρει έντονα με τη φυλακή. Η Αννα γίνεται ακόμα χειρότερα και βρίσκεται σε απόλυτο πανικό.

Διαβάστε επίσης