Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Ανδρέας Γεωργίου: «Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες με άποψη»

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποφάσισε φέτος να μην είναι μπροστά από τις κάμερες και ο ίδιος εξήγησε τον λόγο για την απόφασή του αυτή.

Οι φοβίες του Ανδρέα Γεωργίου ποιες είναι;

«Το επερχόμενο τέλος. Είτε σε μια ερωτική σχέση, είτε σε μια φιλία, είτε στην ανθρώπινη απώλεια. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος και τρέχω να προλάβω όσο περισσότερα μπορώ. Ζω το σήμερα σαν να μην υπάρχει αύριο»

Κρατάς την προσωπική ζωή σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γιατί;

«Παλιά δεν το έκανα αυτό. Άκου όμως: Σε μια σχέση δεν είσαι μόνος σου. Αφορά λοιπόν και έναν δεύτερο άνθρωπο και το περιβάλλον του. Όταν χώρισα από μια σχέση, για την οποία είχα μιλήσει, το δράμα που πέρασα μέχρι να τελειώσει οριστικά είχε να κάνει με την προηγούμενη απόφαση μου να δημοσιοποιήσω τον δεσμό.»

Στα προσωπικά πώς είσαι αυτήν την περίοδο;

«Έδωσα το 100% στη δουλειά και τώρα σιγά σιγά θα δω και τον Ανδρέα.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σε ελκύουν σε μια γυναίκα και ποια αυτά πού σε απωθούν;

Μπορεί να σου ακουστεί κλισέ, αλλά είναι το ουσιώδες. Ο χαρακτήρας και κάποια συγκεκριμένα στοιχεία της προσωπικότητας, όπως η κατανόηση, το χιούμορ, η συντροφικότητα. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες με άποψη. Αυτό που με απωθεί .είναι η γκρίνια»

Παιδιά, οικογένεια, τα σκέφτεσαι;

«Πολύ, αλλά τώρα δεν είμαι έτοιμος»

Έχεις ερωτευτεί παράφορα;

«Ναι, αλλά πάντα έμπαινε σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα έβαζα τη δουλειά»

Το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

«Δύσκολη ερώτηση…»

Ένα μεγάλο ταξίδι ίσως…

«Πράγματι, αυτό το έχω κάνει. Έχω ταξιδέψει 7 ώρες με αεροπλάνο για μια συνάντηση μίας ημέρας. Δεν μου φαίνεται, όμως, ακραίο» είπε στο tvέθνος.

Διαβάστε επίσης