Site icon Hallocy

Μάριος Πρίαμος: Η απάντηση-επίθεση στον Άθω Αντωνιάδη για το ψευδοκαρναβάλι “Δεν γνωρίζω τον κύριο..”

Σάλο προκάλεσε το ποστάρισμα του εκπροσώπου τύπου του ΔΗΚΟ Άθου Αντωνιάδη ειρωνευόμενος το καρναβάλι της Λευκωσίας χαρακτηρίζοντας το ψευδοκαρναβάλι (δείτε εδώ) στο οποίο ο βασιλιάς καρνάβαλος θα είναι ο Μάριος Πρίαμος.

Ο Κύπριος φιναλίστ του Survivor ενοχλημένος απάντησε στον Άθω Αντωνιάδη με την εξής επιστολή-ποστ:

«Καρναβάλια και Απόκριες… Μια από τις αγαπημένες γιορτές όλων! Ημέρες γλεντιού, μεταμφίεσης, “μασκαρέματος” και κυρίως ψυχαγωγίας!!! Μικροί και μεγάλοι μεταμφιέζονται, χορεύουν, τραγουδούν, διασκεδάζουν, ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και τον καθωσπρεπισμό! Ημέρες που τα παιδιά απολαμβάνουν και χαίρονται το μεγαλύτερο αγαθό: την παιδική τους ηλικία! Και που οι μεγάλοι γίνονται ξανά παιδιά! Αυτό είναι το νόημα των Καρναβαλιών! Με αυτό το νόημα μεγάλωσα, αυτό το νόημα στηρίζω και πιστεύω!
Στις μέρες μας δυστυχώς επικρατεί η σοβαροφάνεια… Προφανώς και ο καθένας μας κατέχει μια θέση στο κοινωνικό σύνολο η οποία και τον χαρακτηρίζει…

Το να δίνουμε, όμως, πολιτικές διαστάσεις σε καλλιτεχνικά δρώμενα που μόνο θετικά πρότυπα μπορούν να αποτελέσουν για τον τόπο μας το θεωρώ ανούσιο, άσκοπο και αθέμιτο!
Ο (κύριος), του οποίου το πρόσωπο, αλλά και το όνομα δεν γνώριζα μέχρι τώρα, προφανώς αγνοεί ότι για πολλά χρόνια ήμουν επικεφαλής τέτοιων εορταστικών εκδηλώσεων στη Λεμεσό!
Είναι πολύ εύκολο να καταδικάζουμε και να βάζουμε “ετικέτες” κατ’ αγνώστων!
Προτού, λοιπόν, ο οποιοσδήποτε (κύριος)συνθέσει και κατόπιν εξαφανίσει το οποιοδήποτε “άρθρο” (γιατί άραγε;!), ας αναλογιστεί πρώτα όλα τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας! Υπάρχει μια πληθώρα προβλημάτων που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης…

Ας κοιτάξουμε, λοιπόν, όλοι μας (!) πως μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ευημερία και στην ανάπτυξη του τόπου μας, των αξιών και των ιδανικών και μετά ας κρίνουμε ως “ψευδοκαρναβάλι” το Καρναβάλι της Λευκωσίας, της Λεμεσού και ούτω καθεξής!
Αυτά είναι που εκλείπουν ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας! Σε αυτά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή και τη σημασία μας!
Ας εστιάσουμε, λοιπόν, στα παιδιά που είναι το μέλλον μας και ας τους επιτρέψουμε να απολαύσουν το Καρναβάλι, τις Απόκριες, τα παιχνίδια…
Και ας αναλογιστούμε ο καθένας μας, ατομικά, για ποιο λόγο επιλέγουμε να φοράμε την οποιαδήποτε στολή! Είτε αυτή είναι απλά η στολή του βασιλιά Καρνάβαλου, είτε η στολή του “πολιτικού”! Θα θα θα»

http://dailystarscy.com

Exit mobile version