Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Master Chef: Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» από το παιχνίδι!

Μετά τη δοκιμασία ασυλίας του Master Chef η Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της και το δίλημμα που είχε αν θα μείνει στο παιχνίδι ή αν θα πρέπει να αποχωρήσει.

«Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου», ανέφερε η παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Το να μας λέει ότι έχει προβληματισμό εγώ το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο. Εμένα προσωπικά το χέρι μου να χτύπαγα, η μάνα μου θα γκρέμιζε τον τοίχο να έρθει να με πάρει. Δεν μπορώ να μπω στη θέση της, δεν κατακρίνω απλά λέω αυτά που ξέρω», δήλωσε στην κάμερα αργότερα ο Χρήστος Γλωσσίδης, ενώ στο ίδιο -επικριτικό- μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις και άλλων παικτών του ριάλιτι.

Η Μάγκυ μετά τη συζήτηση με τους συμπαίκτες της, πήρε την δύσκολη απόφασή και έφτιαξε τη βαλίτσα της για να αποχωρήσει από το MasterChef.

Με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε: «Ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.