Site icon Hallocy

Παντελής Παντελίδης: Η σοπράνο που τον τραγουδάει και τον αποθεώνει «Όλα τα τραγούδια του, με αγγίζουν!»

Με αφορμή το μνημόσυνο για τα δυο χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη που πλησιάζει, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, μίλησε για τον τραγουδιστή με τα πιο καλά και τρυφερά λόγια σε συνέντευξη της στο gossip-tv.gr.

«Μα η μουσική είναι μία. Τι σημασία έχει; Άλλωστε δεν τραγουδάω μόνο κλασικά. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Παντελίδης από την πρώτη στιγμή που άκουσα τραγούδι του. Μου άρεσε που αυτό το παιδί ήταν αυτοδημιούργητο. Που ξεκίνησε από το διαδίκτυο και έγινε διάσημος. Σαν μουσικός είναι ένα ταλαντουχο παιδί αδιαμφισβήτητα. Και λέω «είναι» γιατί το έργο κάποιου όταν μένει, είναι σαν να είναι παρών».

Όσο για το γεγονός ότι τραγουδάει Παντελίδη η ίδια δήλωσε «Δεν είναι απαγορευτικό. Το συγκεκριμένο τραγούδι, ο στίχος «Μένω εδώ», με έκανε να ταυτιστώ απόλυτα με αυτό που έλεγε το τραγούδι: «Για φαντάσου, διπλό κρεβάτι που ‘χει μόνο τη μεριά σου…» Με αγγίζει αυτός ο στίχος. Δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ. Και βέβαια και το «Μένω εδώ, γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου». Πολύ συναισθηματικά το είπα. Σαν γυναίκα. Τα έχω ακούσει όλα τα τραγούδια του Παντελίδη. Δεν έχω απορρίψει τίποτα. Μερικά μάλιστα μου αρέσουν πολύ».

Exit mobile version