Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής 11/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Καρποφορούν οι κόποι σας, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, ευνοϊκά ανοίγματα θα σας προτρέψουν στο να αναλάβατε ρίσκα. Σήμερα θα ενθουσιαστείτε, οι επιλογές σας ίσως να σας ωθήσουν στο να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, αποφύγετε την υπεραισιοδοξία, προσοχή στις επιπολαιότητες. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την εσωτερική ορμητικότητα που θα δημιουργηθεί από τον έντονο ενθουσιασμό. Σε οικονομικά θέματα προσπαθήστε να διασφαλίσετε ένα σταθερό μέλλον, μη βάλετε σε κίνδυνο τα χρηματικά σας αποθέματα. Οι ιδέες σας και οι πρωτοτυπίες σας θα πρέπει να κυμαίνονται στα πλαίσια του εφικτού. Φροντίστε οι προσδοκίες οι βλέψεις και τα σχέδια σας να πατούν γερά στο έδαφος, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα.

Αγαπητοί μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεων σας, θα φωτιστούν σκοτεινές πτυχές της σκέψης σας. Σήμερα ενδέχεται από την μια να εκδηλώσετε αχαλίνωτο ενθουσιασμό, παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες σας, από την άλλη, ίσως να δείξετε σκληρή αδιάφορα σε πρόσωπα που δεν σας ικανοποιούν ερωτικά ή συναισθηματικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα σας εσωτερικοί διχασμοί, προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ή επιπόλαιες πράξεις.

Ταύρος
Η ανάγκη σας για επικοινωνία θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, σήμερα ελεύθερα θα μιλήσετε, θα εκφραστείτε και θα πράξετε. Οι σκέψεις σας θα είναι θετικές και όχι αγχωτικές με αποτέλεσμα να καταφέρετε να βρείτε την ψυχική και εσωτερική σας ισορροπία. Εσείς που νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι θα είστε σε θέση να εστιάσετε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, δε θα αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, πράξτε με βάση την διαίσθηση σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας επαφές, στις συζητήσεις σας θα προβάλετε απόψεις και ιδέες, εκφραστείτε με αμεσότητα.

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα βγάλει την τρυφερή και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θερμοί και συγκαταβατικοί θα είστε με το ερωτικό σας ταίρι, αυτή την φορά θα βρείτε την απαιτουμένη συνεννόηση, έρχονται στιγμές γαλήνης και ερωτικής ισορροπίας. Για εσάς που προσμένετε ευκαιρία νέας γνωριμίας, η σημερινή μέρα θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή θα χτυπήσει μέσα σας ερωτικό καμπανάκι. Αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, θα προκύψει αναζωογονητικό γεγονός!

Δίδυμος
Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, δραστήρια η στάση σας, προσοχή να μην αγχωθείτε. Μη προσπαθήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτοχρόνως αυτό ενδεχομένως να σας μπλοκάρει. Θα σας διακατέχει έντονος ενθουσιασμός, θα έχετε την τάση να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, γεγονός που θα σας κάνει διαλλακτικούς, προσιτούς και συνεργάσιμους. Μην αψηφήσετε και την αρνητική όψη της κάθε περίστασης, προνοήστε για την εμφάνιση απροόπτων δυσκολιών. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία για καινούργια επαγγελματική συνεργασία, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε πολύ καλά τις προοπτικές. Σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, οι ικανότητες και οι γνώσεις σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, παίρνετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ένα είναι το σίγουρο, πως έρχονται ανατρεπτικές ερωτικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη ανία μέσα στην σχέση που ήδη έχετε, συνεπώς κάποιοι απ εσάς ενδέχεται να ακολουθήσετε πορεία διπλής ερωτικής ζωής, κάποιοι άλλοι, ίσως να οδηγήσετε την κατάσταση σε οριστικό χωρισμό. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, σας κρούω κώδωνα κινδύνου, προσοχή να μην γίνετε θύμα παρορμητικότητας ή έντονου ενθουσιασμού.

Καρκίνος
Σήμερα θα θελήσετε να χαλαρώσετε ίσως και να ονειροπολήσετε, δεν αποκλκείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, δε θα κουράσετε τη σκέψη σας με μεγαλεπήβολα σχέδια. Στις επαφές και στις σχέσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι επαγγελματικές σας συνεργασίες. Την τάξη και την ασφάλεια θα επιδιώξετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον, η στάση σας θα είναι συναισθηματική, θα απουσιάζει ο εγωισμός και το αντιδραστικό πείσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας θα έχει θετικά αποτελέσματα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς, με καινούργια πρόσωπα θα συνομιλήσετε. Ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θετική η σκέψη σας, ψυχαγωγηθείτε, αποφύγετε τις βαριές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με πρόσωπο, που θα βρει τρόπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για σας. Έρχονται συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα ανοίξουν δίοδο σταθερής ερωτικής σχέσης. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα, μην κάνετε το λάθος και φοβηθείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα περιμένει με κρυφή ανυπομονησία τις κινήσεις σας, τολμήστε να δράσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις.

Λέων
Η έντονη αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα ενδυναμώσει τις μαχητικές σας διαθέσεις, παράλληλα θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις. Δε θα γυρίσετε την πλάτη στα νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, θα είστε σε θέση να ρισκάρετε και να βγείτε από το προκαθορισμένο. Η ευδιαθεσία σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να συναντηθείτε και να επικοινωνήσετε, η στάση σας θα είναι κοινωνική, εύστοχη θα είναι η τακτική προσέγγισης σας. Σήμερα επιθυμία σας θα είναι να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό, θα συνδεθείτε περισσότερο με την οικογένεια σας. Έμπρακτο ενδιαφέρον θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, οι μεταξύ σας συνομιλίες θα είναι ήρεμες, θα εκδηλωθούν αισθήματα, ίσως να ακουστούν και αποκαλυπτικά λόγια.

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας κάνει να το δείτε με μάτι ερωτικό, ίσως να διχαστείτε ανάμεσα στα παλιά και τα καινούργια. Ένα γοητευτικό πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα σας αναστατώσει ερωτικά, ενδέχεται να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός. Για εσάς που αναζητάτε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, σας δίνω την συμβουλή να προσέξετε τις κινήσεις σας, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις πονηρές ενέργειες.

Παρθένος
Οι επαφές σας τόσο με συνεργάτες όσο και με τα φιλικά σας πρόσωπα θα πορευτούν ομαλά, θα υπάρξει συνεννόηση, η στάση σας θα έχει δυναμισμό, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Τα γεγονότα και ο τρόπος που θα τα χειριστείτε θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή δυσκολίες. Ένα ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας ανοίξει δίοδο συνεργασίας, η σύμπραξη σας θα φέρει αύξηση στα εισοδήματα σας. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακατέχει, τα ανοίγματα σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας θα δημιουργήσουν βάσεις για σοβαρές αποφάσεις. Αξιοποιήστε τα γεγονότα, σκεφτείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά, οι επιλογές σας θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας.

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξει το ενδεχόμενο η συζήτηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από φιλική να μετατραπεί ξαφνικά σε ερωτική. Δεν αποκλείεται να περάσετε σε παρορμητικές δυναμικές εκδηλώσεις, το αποτέλεσμα θα καταφέρει να σας εκπλήξει φέρνοντας απρόοπτες και ιδιαιτέρως θετικές ανατροπές. Με δική σας πρωτοβουλία θα στρώσετε το έδαφος για αναλυτικές συναισθηματικές συζητήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για την δημιουργία σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ζυγός
Σήμερα δε θα υπάρξει ατονία στις διαθέσεις σας, η ζωτικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας με δυναμισμό και διαίσθηση, θα καταφέρετε να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε αρνητικά ζητήματα. Θετική εξέλιξη θα δοθεί σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε και να ερμηνεύσετε με τον σωστό τρόπο. Ειλικρινή στάση θα κρατήσετε σε συζήτηση σας με οικογενειακό σας πρόσωπο, σήμερα θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, θα περάσετε σε δηλώσεις. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα βγείτε έξω με φίλους, όπου χρειαστεί να συμπαρασταθείτε θα το κάνετε με τρόπο θερμό, θα προσφέρετε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί.

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας τοποθετήσει σε θέση ευνοϊκή, φεύγουν εμπόδια και δυσκολίες, έρχεται καινούργια ερωτική πρόταση από πρόσωπο που αν το καλοδεχτείτε, τότε θα καταφέρετε να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωή. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με θερμότητα και αυθορμητισμό, τώρα θα βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας και θα φέρετε κοντά σας πρόσωπο που ανούσιες παρεξηγήσεις σας είχαν απομακρύνει. Η απρόοπτη πρόταση που θα σας κάνουν για ερωτικό ραντεβού, θα κρύβει δυνατή ερωτική έκπληξη!

Σκορπιός
Ο έλεγχος των καταστάσεων πέρνα στα χέρια σας, με αισιοδοξία αναλαμβάνετε ρίσκα, δε θα υπάρξει διστακτικότητα. Η στάση σας θα είναι ναι μεν ενθουσιώδης ταυτοχρόνως όμως και μεθοδική. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις ωστόσο κινηθείτε διπλωματικά και όχι παρορμητικά, σας συνιστώ τα βήματα σας να είναι σταθερά και πολύ καλά υπολογισμένα. Σήμερα θα βρεθείτε με οικογενειακά σας πρόσωπα, οι συζητήσεις σας θα είναι ουσιαστικές, αν υπάρχουν προβλήματα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Συναισθηματική και ευαίσθητη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα κατανοήσετε, θα συμπαρασταθείτε και θα προστατέψετε τα άτομα που σας χρειάζονται.

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ανήσυχες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας σήμερα, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα ‘ρθει για να μείνει οριστικά στην ζωή σας.

Τοξότης
Ανέμελη θα είναι η στάση σας, θα είστε ξέγνοιαστοι, ενθουσιώδεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, η σκέψη σας θα εστιάσει σε τρόπους απόδρασης. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για αγορές και ψώνια, σήμερα θα τα ξοδέψετε τα χρήματα σας. Διορατικότητα και διαίσθηση θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, η πνευματικότητα σας θα έχει έκταση και βάθος, διεισδυτική θα είναι η σκέψη σας. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθείτε από απαισιόδοξες θεωρίες, ωστόσο μην παραβλέψετε και την άλλη πλευρά των καταστάσεων, θα πρέπει να ενεργήσετε και να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα. Ένα καινούργιο επαγγελματικό ενδεχόμενο θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε οικονομικά, ανοίγονται νέες προοπτικές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα σας φέρνει ανοίγματα και νέες προοπτικές, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο, θα σας δώσει την δυνατότητα να ανανεωθείτε και να εισχωρήσετε καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ή σταθερό δεσμό, μια τολμηρή και αναλυτική κουβέντα με το ταίρι σας, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε χωρίς αυταπάτες. Σήμερα δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν κάποια μικροψεματάκια που όμως θα είναι υψίστης σημασίας.

Αιγόκερως
Σήμερα θα τις τρέξετε τις υποθέσεις σας, δυναμισμός και επαγγελματισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στις δύσκολες καταστάσεις, η σκέψη σας θα είναι ευρηματική, θα είστε σε θέση να βρείτε με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να βελτιωθείτε και να βγείτε από τυχόν αδιέξοδα. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς προχωρήσετε σε νέες επιχειρηματικές κινήσεις προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση, αποφύγετε την υπερεκτίμηση, σκεφτείτε αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Δεκτική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Για εσάς που αναζητάτε εργασία νεες γνωριμίες θα σας προωθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από βαρετές ή ανούσιες καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς θέλετε να προτείνετε ερωτικό ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, σας φανερώνω πως η κίνηση σας θα έχει άμεση επιτυχία, θα λάβετε θετική απάντηση. Σας προτρέπω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η ομαλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος
Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα οικονομικά σας ζητήματα, η στάση σας δεν θα πρέπει να είναι επιπόλαια. Επιρρεπείς θα είστε σε αγορές και περιττά έξοδα προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες, χαλιναγωγήστε τάσεις υπερκατανάλωσης. Θα σας συμβούλευα να αποφύγετε υπόγραφες δανείων και οικονομικών συμφωνιών, η υπεραισιοδοξία σας ίσως να σας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και επιλογές. Στις επαφές σας θα είστε επικοινωνιακοί, θα μπορέσετε να σκεφτείτε και να πράξετε με κατανόηση, τις προσωπικές σας υποθέσεις θα τις κλείσετε με διαλλακτικότητα και ειρηνικές διαθέσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα σε συνάντηση που θα υπάρξει λύνονται τυχόν αρνητικά ζητήματα, βρίσκετε συνεννόηση και ισορροπία. Τερματίζουν οι εντάσεις, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα σας οδηγήσουν να κινηθείτε με περισσότερη εμπιστοσύνη.

Φίλοι μου Υδροχόοι ανήσυχη ίσως και άστατη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα πολύ πιθανόν να σας ωθήσει σε πράξεις κάπως ασυνήθιστες, ενδεχομένως να δημιουργήσετε απορίες στο ερωτικό σας ταίρι. Αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, θα σας δώσω την συμβουλή να εστιάσετε περισσότερο στον ερωτισμός σας, αναζητήστε ανέμελες στιγμές. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο και επειδή θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε θα σας δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας.

Ιχθύς
Ανοίγονται νέες προοπτικές επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης, μην προσπεράσετε ή αγνοήσετε τις ευκαιρίες. Οι προσπάθειες σας θα έχουν αποτέλεσμα, σας συμβουλεύω να μην καταθέσετε τα όπλα. Έρχονται έσοδα, θα εισπράξετε χρήματα ωστόσο θα πρέπει να τα χειριστείτε με μεθοδικότητα και όχι με διάθεση υπερκατανάλωσης, αποφύγετε τις υπερβολικές ή ανούσιες αγορές. Ενισχυμένη θα είναι η κοινωνικότητα σας, σήμερα θα θελήσετε να βγείτε έξω, να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο, να συνομιλήσετε και να γνωρίσετε. Εσείς που ταλαιπωρήστε από κάποιο συγκεκριμένο συναισθηματικό ή οικογενειακό πρόβλημα, ίσως να εμφανίσετε σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, ενδεχομένως να δυσανασχετήσετε με αναμνήσεις που θα σας έρθουν στο νου, ωστόσο στις συναντήσεις που θα έχετε ειλικρινείς κουβέντες θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και όχι με υπερβολικό συναισθηματισμό.

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα μια ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Θα εμφανιστούν ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική και σωματική ένωση. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ερωτικής σας ζωής, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για νέα ερωτική αρχή. Θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα ερωτικό σκοπό, σας δίνω την συμβουλή να φανείτε τολμηροί, θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σταθούν εμπόδιο στην ερωτική σας εξέλιξη.

Exit mobile version