Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Δευτέρας 12/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Ειρηνική θα είναι η διάθεση σας με ανάγκη για αρμονία και συνεννόηση. Φεύγουν οι αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις που σας δημιουργούν αναστολές και νευρικότητα. Στα επαγγελματικά σας οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, με χαλαρότητα θα χειριστείτε τις καταστάσεις ακόμα και τις περιπτώσεις που οι απόψεις είναι αντίθετες. Η διάθεση σας για ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις ή διχογνωμίες, για τους τσακωμένους με φίλους ή με οικογενειακά άτομα θα προκύψει συμφιλίωση. Ο συναισθηματισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως να τις προσεγγίσετε με ρομαντική διάθεση. Χαρούμενη, εγκάρδια, και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, την έννοια της λέξης συνάνθρωπος θα την αντιληφτείτε στο βάθος και στην έκταση της.

Ταύρος
Η ανάγκη σας για χαλάρωση και αναζωογόνηση θα σας δημιουργήσει τη θέληση να διαφοροποιήσετε κάπως τα άμεσα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Αυτή τη φορά θα δώσετε σημασία κυρίως στις εσωτερικές σας ανάγκες, θα εστιάσετε σε θέματα σχετικά με την υγεία σας, την ψυχολογία σας, και τη φυσική σας κατάσταση. Με λίγα λόγια τώρα θα στοχεύσετε στην ποιότητα της ζωής σας, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή ευθύνες που σας στρεσάρουν. Τα επαγγελματικά σας θέματα δε θα τα αφήσετε στην άκρη θα δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, ωστόσο βασική σας επιδίωξη θα είναι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τις βαριές έγνοιες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε με φίλους, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

Δίδυμος
Αυθόρμητη ίσως και κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, χαλαρή και ονειροπαρμένη θα είναι η σκέψη σας, προσοχή στις μεγάλες αλλαγές σχετικά με μελλοντικούς στόχους και οικονομικά πλάνα. Σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο συμβάν που θα ξυπνήσει την ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να κλείσετε τα παλιά αρνητικά κεφαλαία και με δυναμισμό να ξεκινήσετε για νέα αρχή. Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας. Φεύγουν τάσεις πεσιμισμού, τώρα με αναπτερωμένη τη διάθεση και με έντονη αυτοπεποίθηση παίρνετε την απόφαση να κυνηγήσετε την εξέλιξη σας. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, ωστόσο προσοχή να μην εξιδανικεύσετε επιφανειακές καταστάσεις.

Καρκίνος
Δυναμική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη με συναντήσεις και συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, θα υπάρξουν κοινωνικές συναναστροφές. Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά, θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους, φεύγουν τα διλλήματα και η αναποφασιστικότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να υλοποιηθούν, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οικονομικός. Με οξυδέρκεια θα διαχειριστείτε τα χρηματικά σας ποσά. Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, θα ανανεωθεί η διάθεση σας, θα σας αναζωογονήσουν οι ευχάριστες εξελίξεις και τα απρόσμενα γεγονότα.

Λέων
Δυναμική, αισιόδοξη, και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να προσπεράσετε τον συντηρητικό τρόπο ζωής και σκέψης και να απελευθερώσετε τη δράση σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε εργασία, κάποιοι άλλοι θα αλλάξετε επαγγελματικές ή επιχειρησιακές κατευθύνσεις. Αναθεωρείτε τις απόψεις σας για καταστάσεις που στο παρελθόν σας είχαν ρίξει στην αδράνεια, απεγκλωβίζεστε από φοβίες και προκαταλήψεις. Παίρνετε απόφαση να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, με ψυχικό δυναμισμό θα απαγκιστρωθείτε από συμπλέγματα και εξαρτήσεις. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας , αυτή τη φορά η αισιοδοξία θα είναι ο οδηγός των ενεργειών σας.

Παρθένος
Η ισορροπημένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να γίνετε δεχτικοί, κοινωνικοί και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις, θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η θετική σας σκέψη και η δεκτικότητα σας θα σας ωθήσουν στο να βοηθήσετε, να υποστηρίξετε, και να υπερασπιστείτε το δίκαιο. Στόχος σας θα είναι οι ενέργειες με δημιουργική και αλληλέγγυα κατάληξη, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε κοινωνικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε με πρακτικότητα, τακτοποιείστε ζητήματα και εκκρεμότητες που σας δημιουργούν άγχος. Βασική σας επιθυμία θα είναι να σταθεροποιηθείτε και να δώσετε τέλος στα σκαμπανεβάσματα, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν την προσωπική σας ηρεμία.

Ζυγός
Συναισθηματισμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διανοητική ικανότητα να κατανοήσετε και να εξηγήσετε. Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, οι ενέργειες σας θα είναι αποτελεσματικές. Εσείς οι χαρακτήρες καλλιτεχνικής φύσης θα έχετε έμπνευση και δημιουργική φαντασία. Για εσάς τους μπερδεμένους ή συναισθηματικά εγκλωβισμένους η οξυδέρκεια και η διαισθητική σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να βγείτε από διλλήματα, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε τυχόν οικονομικά ρίσκα φροντίστε να είναι συγκρατημένες οι κινήσεις σας, ερευνήστε πολύ καλά αν οι προοπτικές είναι συμφέρουσες, μην επηρεαστείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και προκύψουν βιαστικές εξιδανικεύσεις. Καλό θα είναι η αγορές σας να κυμαίνονται σε συνετό πλαίσιο, μη ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που σας επιτρέπει το πορτοφόλι σας.

Σκορπιός
Φεύγουν οι εσωτερικές σας αντιθέσεις οι διχασμοί και τα δίλλημα, τώρα θα δείτε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις με αισιόδοξη διάθεση και με θετική σκέψη. Δημιουργική και ήρεμη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με συνεργάτες και συναδέλφους, όσο και με φιλικά σας πρόσωπα. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για απόδραση από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τις ανιαρές εργασιακές συνθήκες. Ανέμελη θα είναι η στάση σας, σήμερα δε θα θελήσετε να προβληματιστείτε, είναι πολύ πιθανόν να βρείτε διέξοδο σε ονειροπολήσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας δε θα απορρίψετε προτάσεις, θα υπάρξουν αναζωογονητικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεδώσετε και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Ξεκινήστε χαλαρά την μέρα σας, τα γεγονότα θα κυλήσουν ανάλογα με την ροη και την ώθηση που εσείς θα δώσετε.

Τοξότης
Δεν θα υπάρξει αρνητισμός στις αντιδράσεις σας, ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, να συνάψετε συμφωνίες και να αποκτήσετε συνεργάσιμη στάση. Καταφθάνει ευχάριστη και δημιουργική πρόταση, θα σας ενθουσιάσει το επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Δεν θα υπάρξουν δισταγμοί στο να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας κατευθύνσεις, η διορατικότητα και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσουν σε άμεσες αποφάσεις και ενέργειες. Σε προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα θα δείξετε κατανόηση και ευαισθησία, επικεντρώνεστε στην αξία των σχέσεων και των δεσμών. Πρόθυμοι θα είστε να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε, αλληλέγγυα θα είναι η στάση σας.

Αιγόκερως
Αυτοπεποίθηση και έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ευρηματικός και απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα προχωρήσετε σε καινούργιες συνεργασίες, στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα, να ανοιχτείτε και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Έρχονται ευνοϊκές προτάσεις που θα δώσουν ώθηση στους σχεδιασμούς σας, εσείς οι στάσιμοι παίρνετε τα πάνω σας τα βήματα σας θα είναι αποφασιστικά. Η αισιόδοξη σας διάθεση θα σας ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, οι επιλογές σας θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρές ίσως και ασυνήθιστες. Θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, στόχο βάζετε την αλλαγή και κυρίως την αναζωογόνηση. Στις συμφωνίες σας φροντίστε τα λόγια σας να είναι ξεκάθαρα, μην αφήσετε κενά σημεία.

Υδροχόος
Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές, διαφοροποιούνται σκέψεις και δεδομένα, προσοχή στον εκνευρισμό που ενδεχομένως να σας προκαλέσουν προκαταλήψεις ή οπισθοδρομικές απόψεις. Η εσωτερική σας δύναμη και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να εναντιωθείτε σε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε υποσυνείδητες φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, βάζετε φρένο στις αρνητικές εικασίες, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να εστιάζετε στη σκοτεινή όψη των καταστάσεων. Νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για καινούργια επαγγελματική αρχή, για εσάς που αναζητάτε εργασία είναι πολύ πιθανόν να ανοίξει η τύχη σας. Δώστε προσοχή στις συναντήσεις σας και στις συνομιλίες σας, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για άμεσες εξελίξεις.

Ιχθύς

Θα χαρακτηρίζεστε από διαίσθηση, έμπνευση και απελευθερωμένη φαντασία. Στις συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι άνετα και αυθόρμητα, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε συναισθηματικές κουβέντες, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, ένα απρόσμενο άνοιγμα που θα προκύψει από τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το πράσινο φως να κινηθείτε δραστικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αναπτερώνεται το ηθικό σας, εσείς οι απογοητευμένοι ανακτάτε τις δυνάμεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και οικογένεια πρόσωπα.

Exit mobile version