Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Ξέσπασε στον αέρα η Αννίτα Πάνια: «Δεν μπορώ άλλο»

Η Αννίτα Πάνια έχασε την ψυχραιμία της, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «ANNITAgr» και ξέσπασε στον αέρα, απευθυνόμενη στην αρχισυντάκτριά της.

Μετά από ένα τηλεφώνημα μιας ενδιαφερόμενης τηλεθεάτριας για τον «Γιάννη της Σιωπής» όπως τον ονόμασε η παρουσιάστρια, η Πάνια διέκοψε τη ροή και ζήτησε να μην βγάζουν συνεχώς ανθρώπους που θέλουν να κάνουν γνωριμίες. «Παρακαλώ την αρχισυντάκτρια, δεν θέλω γνωριμίες άλλες στην εκπομπή. Δεν μπορώ άλλο!

Έχω πάθει overdose. Δεν μπορώ. Δεν μπορώ κάθε Κυριακή ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να κάνουν γνωριμία. Δεν μπορώ μετά από 20 τόσα χρόνια αυτό το πράγμα πάλι στη ζωή μου. Συναντήθηκαν οι δρόμοι μας Χρύσα Ζορκάδη για να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην ελληνική τηλεόραση.

Ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί πολλά διαφορετικά πράγματα. Προσθέσαμε την ενημέρωση στην εκπομπή μας. Δώσαμε κοινωνική διάσταση στα θέματα μας. Κι όμως έκανες την όπισθεν.

Πάλι έβαλες όπισθεν… Γιατί; Γιατί υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι σου χτυπούν την πόρτα καθημερινά. Το ξέρω και το καταλαβαίνω.

Έπεσες σε αυτή την ανάγκη των ανθρώπων και καλά έκανες γιατί αφουγκράζεσαι τον άνθρωπο και ξέρω πόσο δίπλα είσαι στην ψυχή του ανθρώπου. Θα σε παρακαλέσω όμως από εδώ και πέρα να κρατάμε τους ανθρώπους αυτούς για μια εκπομπή που θα γίνεται κάθε τόσο, που και που. Δεν μπορώ κάθε Κυριακή. Κάθε Κυριακή», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης