Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Survivor 2: Πήγε στην παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει! Η οικειοθελής αποχώρηση που δεν έδειξαν οι κάμερες!

Μια οικειοθελής αποχώρηση που δεν έδειξαν οι κάμερες μάθαμε σήμερα… Μία αποχώρηση που αφορά το Survivor 2.

Η Αγγελική Κοκαλίτσα μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό αποκάλυψε το άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τη παραγωγή.

 Η ίδια απάντησε για όσους ισχυρίστηκαν ότι αντέγραφε την Ειρήνη Παπαδοπούλου και αποκάλυψε ταυτόχρονα την αποχώρηση που δεν έμαθε κανείς!

Στο Twitter έγραφαν ότι ακολουθούσες την τακτική της Ειρήνης Παπαδοπούλου.
“Καμία σχέση. Δεν είχα καμία διάθεση να μιμηθώ τον οποιοδήποτε. Δεν έπαιζα τον ρόλο της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Αν είχα πάρει τον ρόλο της Ειρήνης Παπαδοπούλου, θα έπρεπε πρώτα να τα δώσω όλα στα αγωνίσματα, να πάρω μόνο νίκες και μετά να ακολουθήσει η απομόνωση. Άρα αυτό είναι φάουλ. Αυτό που έδειξα δεν ήταν ο χαρακτήρας της Παπαδοπούλου αλλά ο χαρακτήρας της Μάρθας Βούτση. Με έβλεπε η μαμά μου και την τηλεόραση και έλεγε: «Θέε μου, το παιδί μου δεν είναι αυτό; Κάτι του κάνανε. Δεν έχει χιούμορ, δεν γελάει. Δεν θέλω να μείνει μέσα». Δεν με αναγνώριζε και για αυτό δεν με ψήφισε για να μείνω.”

Άρα ήσουν εντελώς μόνη σου στο παιχνίδι;
“Μέσα στην ομάδα παρατήρησα έναν ανταγωνισμό. Δεν μπορείς να κάνεις με όλους παρέα. Ήμουν πάρα πολύ συνειδητοποιημένη σε αυτό, αλλά πίστευα ότι θα έβρισκα έναν άνθρωπο να έρθει κοντά μου. Ήμουν εκτός παρέας και δεν βρήκα μία γυναίκα να έρθω κοντά. Μόνο ο Θοδωρής και η Βιργινία άκουσαν τους προβληματισμούς μου. Να φανταστείς ότι δεύτερη μέρα πήγα να μιλήσω στην παραγωγή για να αποχωρήσω οικειοθελώς. Αυτός που με έπεισε να μείνω μέσα ήταν ο Θοδωρής.”

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.