Site icon Hallocy

Αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 14/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα, θα σας κάνει νευρικούς ίσως και κάπως οξύθυμους. Η έλλειψη διαλλακτικότητας στην συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την απαιτητικότητα σας , θα σας οδηγήσει στο να ανοίξετε από μόνοι σας λεκτικές συγκρούσεις που δεν θα κλείσουν εύκολα. Αυτή την φορά θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας μέσα απ την αντίθεση και την σύγκρουση, γι αυτό δεν είναι σίγουρο πως όλα θα σας πάνε καλά. Κινηθείτε συγκρατημένα, θυμηθείτε πως το καθετί έχει και τα όρια του.

Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα δεν θα είστε ανεκτικοί με το ερωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας προκαλούν δυσαρέσκεια. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν ίσως να σας φέρει σε όρια αγανάκτησης, προσοχή στον τρόπο που θα απαιτήσετε ξεκαθάρισμα και λύση υπόθεσης. Σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να εντοπίσετε που σταματά το φιλικό πλαίσιο και που αρχίζει το ερωτικό.

Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα κάπως πεισματική και απαιτητική θα είναι η στάση σας, χαλιναγωγήστε τυχόν παρορμητικές αντιδράσεις. Θα βρεθείτε στην θέση, να μιλήσετε με τρόπο οξύθυμο, νευρικό, αρκετά επιβλητικό, προσοχή, μην πέσετε στα δίχτυα ανούσιων συγκρούσεων. Σας συμβουλεύω να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας με περισσότερη συγκατάβαση και με λιγότερη προκατάληψη, αν κινηθείτε ή μιλήσετε προκαθορίζοντας τα γεγονότα, τότε σίγουρα θα υπάρξουν εκνευρισμοί.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα δεν θα υπάρχει ισορροπία στις αντιδράσεις σας και ενδεχομένως να εμφανίσετε αντιδραστικό πείσμα. Αδιάλλακτοι θα είστε σε συζητήσεις με το ταίρι σας, γεγονός που δεν θα καθιστά δυνατή την συνεννόηση σας. Η αλλοπρόσαλλη στάση σας θα φέρει ένταση στους διάλογους σας, καλό θα είναι να μην παρατραβήξετε το ήδη τεντωμένο σκοινί. Κάποιο πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωής, θα είναι λάθος αν το απομακρύνετε.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, πεισματικές ίσως και κάπως εξουσιαστικές θα είναι οι πράξεις σας, προσοχή να μην ανοίξετε ανούσια πεδία ερωτικών αντιπαραθέσεων. Για εσάς που είστε σε φάση χωρισμού, δεν θα έχετε καμία διάθεση να συγχωρέσετε λάθη, δεν θα δεχτείτε κανένα είδος συναισθηματικής πίεσης, θα βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να γίνετε σαφείς και ξεκάθαροι. Θα σας δώσω την συμβουλή να μην φανείτε απόλυτοι, αποφύγετε τις τελεσίδικες απαντήσεις.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, η αδιάλλακτη πλευρά του χαρακτήρα σας θα κάνει την εμφάνιση της, δεν θα έχετε την πρόθεση να κατανοήσετε το ερωτικό σας ταίρι, στις επαφές σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Αυστηρή κριτική και αιχμηρά λόγια θα είναι τα στοιχεία που θα φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας. Για εσάς που σκέπτεστε να βγείτε σε τυφλό ερωτικό ραντεβού, προσοχή στις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σας, μάλλον θα αδυνατείτε να βρείτε τον σωστό τρόπο συμπεριφοράς και επικοινωνίας. Θα σας πλησιάσει συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις κρατήστε ήπια στάση. Αυστηρή και κάθετη θα εμφανιστεί η καρδιά σας σε προοπτική επανασύνδεσης, ωστόσο επειδή θα υπάρξει το ενδεχόμενο λίγο αργότερα να αλλάξετε γνώμη, γι αυτό σας συμβουλεύω να κρατήσετε στάση διπλωματική.

Σκορπιός
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα κάνει την εμφάνιση της η σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητα σας, θα παρασυρθείτε από θυμούς, εντάσεις, υπερβολές και απαισιόδοξες σκέψεις. Εγώ σας συμβουλεύω να τα αφήσετε όλα αυτά στην άκρη και να εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στον ερωτισμό σας. Απρόοπτα ερωτικά γεγονότα θα είναι ικανά να αλλάξουν τις διαθέσεις σας, αν δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού που θα σας κάνουν, όχι μόνο θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας αλλά θα υπάρξει τελικά και κατάληξη μεγάλης χαράς.

Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, οι αντιδράσεις σας ίσως να βγουν εκτός ελέγχου σήμερα. Ο εκνευρισμός θα σας φέρει στα χείλη λόγια που θα ταρακουνηθούν πολλές αλήθειες και οι κουβέντες σας θα χαρακτηριστούν αιχμηρές. Προσέξτε να μην παραβιάσετε τα όρια, επικεντρωθείτε στην αυτοσυγκράτηση και όχι στην αντίδραση. Σας συμβουλεύω να κινηθείτε με ειλικρίνεια, με ευθύτητα, δείξτε με ξεκάθαρο τρόπο πως απεχθάνεστε το ψέμα, αλλά πάνω από όλα διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει κάπως ανικανοποίητους και δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονο το αίσθημα της δυσαρέσκειας. Με ισχυρή την τάση να θέλετε να αλλάξετε καταστάσεις και δεδομένα, θα εφαρμόσετε ένα είδος επιθετικής τακτικής και ίσως εμφανιστείτε ωμοί στις πράξεις σας, κάθετοι στις απόψεις σας. Θα σας δώσω την συμβουλή στις συζητήσεις με το ταίρι σας να αφήσετε δίοδο συμβιβασμού, μην χτίσετε διαχωριστικούς τοίχους που γνωρίζετε πολύ καλά πως δύσκολα θα πέσουν.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, συναισθηματικές αναταραχές θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Ανεξέλεγκτες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, με αποτέλεσμα στην προσπάθεια σας να ταχτοποιήσετε τις ερωτικές σας εκκρεμότητες, όχι μόνο δεν θα κλείσετε τις παλιές, αλλά θα δημιουργήσετε και νέες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας οδηγήσει σε λόγια ή πράξεις για τα οποία μετά θα μετανιώσετε.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, δεν θα σας κάνει και τόσο φιλικούς ή συγκαταβατικούς η σημερινή μέρα. Θα είστε κάπως απρόσιτοι και δύσκαμπτοι, γι αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές ερωτικές συζητήσεις κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, θα εκπλαγείτε από τις εξομολογήσεις προσώπου, που ως τώρα, δεν το θεωρούσατε ικανό να σας ιντριγκάρει ερωτικά.

Exit mobile version