Site icon Hallocy

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απρέπεια που έδειξε τον αληθινό του χαρακτήρα! Ξεφτιλίστηκε δημοσίως…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μία κίνηση απρέπειας που δείχνει 1000% τον αληθινό χαρακτήρα που ο ίδιος κάνει αιματηρές προσπάθειες για να κρύψει!

Εμείς εδώ στο Youweekly.gr αλλά και στο περιοδικό YOU Weekly έχουμε πάρει ένα δείγμα για το τι άνθρωπο πρόκειται. Τις επόμενες ημέρες θα σας κάνουμε φοβερές αποκαλύψεις για το τι δήθεν κρύβεται πίσω από το “Ντάνο” ή αλλιώς λαϊκό ήρωα, για τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά και την αυλή που έχει μαζέψει γύρο του που είναι ότι χειρότερο υπάρχει σήμερα στην ελληνική showbiz.

Πάμε όμως στο θέμα… Αυτός ο απίστευτος και απίθανος τύπος που μόλις πριν από κάποιους μήνες κατέβηκε από το χωριό του έκανε το απίθανο… Πήγε στην παράσταση “Cabare” καλεσμένος (δηλαδή τσάμπα), πήγε και στήθηκε μόνος του στις κάμερες για να κάνει δηλώσεις, φωτογραφήθηκε και στην συνέχεια παρακολούθησε… την μισή παράσταση! Στο διάλειμμα την κοπάνησε προσβάλλοντας τους ανθρώπους που τον κάλεσαν αλλά και του ηθοποιούς της παράστασης “Cabare”. Είναι μία απρέπεια η συγκεκριμένη που την κάνουν άνθρωποι χωρίς παιδεία και σίγουρο χωρίς εντιμότητα!

Σε τελική ανάλυση μην πας καθόλου στην παράσταση… Μην κάνεις δηλώσεις! Μην φωτογραφίζεσαι! Το να κάνεις όλα τα παραπάνω και μόλις κάνει διάλειμμα να σηκώνεσαι να φεύγεις είναι ντροπή! Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε και στο βίντεο από το “Πρωινό” όπου σχολιάστηκε αναλόγως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλός “καβαλημένο καλάμι από την Σκιάθο”! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version