Site icon Hallocy

Η κατάσταση του Αγγελίδη σήμερα και η κυτταρική νέκρωση

Η κατάστασή του Κωνσταντίνου είναι μεν σταθερή και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο ωστόσο η αποκατάσταση είναι αργή και δύσκολη.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το μέγεθος της βλάβης που έχει υποστεί.

Το θετικό βέβαια είναι πως ο παρουσιαστής έχει αντίληψη. Ξέρει που βρίσκεται και καταλαβαίνει τι του έχει συμβεί. Όμως παραμένει στο κρεβάτι.

Η εμφάνισή του είναι διαφορετική καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά, γύρω στα 8 με 10 που είναι πολλά για έναν ήδη αδύνατο άνθρωπο.

Τα τέστ συνεχίζονται με τους γιατρούς να ελπίζουν σε νέα βελτίωση μετά την μικρή βελτίωση που είχε δείξει πριν από λίγες μέρες.

Όμως ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος και φοβούνται πολύ μήπως κολλήσει κάποιο μικρόβιο. Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα τον έχουν στην εντατική. Είναι δε δεδομένος ο κίνδυνος και απο την κατάκλιση. Για να το πούμε απλά. Όταν ένας ασθενής παραμένει ξαπλωμένος για μεγάλο διάστημα δημιουργείται κυτταρική νέκρωση μιας περιοχής του σώματος που προκαλείται από διακοπή της μικροκυκλοφορίας στους ιστούς αυτής.

Έτσι τουλάχιστον λέει το ρεπορτάζ μέχρι τώρα. Το θετικό επίσης είναι η διάθεσή του. Ο Αγγελίδης δείχνει να έχει θέληση να προσπαθήσει να επανέλθει και η γυναίκα του που παραμένει δυνατή και δεν είναι λυπημένη του δίνει πολύ κουράγιο.

Exit mobile version