Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου

“Βόμβα” στο Power Of Love! Παίκτης έχει γυναίκα και παιδί και το έχει κρύψει! ΔΕΝ φαντάζεστε ποιος είναι!

Τι σας έχουμε.. τι σας έχουμε σήμερα!

Θα χάσουν τον ύπνο του εκεί στο “Power Of Love”. Αλλά ας πιάσουμε το θέμα από την αρχή! Ο μόνος από τους άντρες που έχει πει πως έχει 4 παιδιά, είναι ο Νίκος ετών 45. Ωραία μέχρι εδώ;

Μάλιστα, και τα κορίτσια στο σπίτι αυτό που γνωρίζουν είναι, πως κανένας άλλος δεν έχει παιδιά, μιας και κανένας δεν αποκάλυψε κάτι τέτοιο στην γνωριμία που έγινε με τα κορίτσια… Όμως… το Youweekly.gr που τα ψάχνει όλα σήμερα σας έχει μία αποκάλυψη “φωτιά” για έναν παίκτη, που έχει παιδάκι, μιας πανέμορφη κόρη και το κρύβει… Πιστέψτε μας… δεν πάει το μυαλό σας!

Ο συγκεκριμένος δήλωσε ” ρομαντικός” και “ευαίσθητος” και πως μπήκε να κάνει παρέα με τα κορίτσια όχι κάτι απαραίτητο! “Η αλήθεια μπήκε για να διαφημιστεί”, μας είπε μία κακιά γλώσσα με καταγωγή από Κύπρο που μάλλον του έχει πολλά φυλαγμένα.

Εσείς τώρα θέλετε να μάθετε ποιος είναι; Εε, θα σας πούμε λοιπόν! Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη, ο οποίος είναι μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού και μάλιστα εξασφαλίσαμε και μία φωτογραφία που ποζάρει μαζί με την πρώην σύζυγό του, Νάταλι Κάτερ και το παιδί τους…

Το κοριτσάκι που βλέπετε είναι η κορούλα του…

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, απασχόλησαν τα κυπριακά μέσα… όμως… δεν ήταν όλο αυτό αρκετό για να κρατήσει την σχέση τους και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους! Ο Δώρος ωστόσο, κρύβει προς το παρόν στο “Power Of Love” ότι έχει παιδί!

Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί! Ο 30χρονος παίκτης έχει συμμετάσχει μάλιστα, και στην τηλεοπτική σειρά “Ρουα Ματ” το 2015 στον Ant1… αλλά και σε διάφορα βίντεο κλιπ όπως το “Απαγορευμένος καρπός” της Ανδρομάχης.

Διαβάστε επίσης