Site icon Hallocy

Δώρος Παναγίδης: Όλη η αλήθεια για τον «ψεύτη» παίκτη και το άγνωστο ερωτικό παρελθόν του από το Power Of Love

Ο Δώρος Παναγίδης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο σπίτι του Power Of Love και έχει ήδη κερδίσει το κοινό του.

Τόσο το επαγγελματικό όσο και το ερωτικό του παρελθόν φαίνεται να είναι πλούσιο με αρκετές αποκαλύψεις να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο γοητευτικός παίκτης μπήκε στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ για να βρει τον έρωτα του, φήμες όμως λένε ότι για να το κάνει χώρισε με την επί χρόνια σύντροφο του και χορεύτρια Νάταλι Κάτερ, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κορούλα.


Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην μικρή οθόνη, καθώς είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ», ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στο videoclip του τραγουδιού «Απαγορευμένος Καρπός» της ανερχόμενης τραγουδίστριας Ανδρομάχης Ξένου, όπως και στην οπτικοποίηση του τραγουδιού «Loca» της Vicky K.


Ας πάμε όμως και λίγο στα πραγματικά γεγονότα. Ο Δώρος Παναγίδης είναι χωρισμένος από την τελευταία του σύντροφο εδώ και ένα χρόνο αρα αυτόματα ακκυρώνεται πως η είδηση πως χώρισε για να μπει στο παιχνίδι.

Όσο για το εάν το κράτησε κρυφό από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους λίγη ακόμα υπομονή και στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τον Δώρο να αποκαλύπτει στους υπόλοιπους τα πάντα για την προσωπική του ζωή.
Το επεισόδιο γυρίστηκε πριν μία βδομάδα και όσα sites βιάστηκαν να βγάλουν τον Κύπριο ψεύτη θα πρέπει μετά το σημερινό επεισόδιο να βρουν τρόπο να τα μαζέψουν.
Όσοι θέλετε να συνεχίσει να βρίσκεται στο σπίτι του power of love πατήστε στο link πιο κάτω και ψηφήστε

http://www.poweroflove.tv/#_=_

Exit mobile version