Site icon Hallocy

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 16/02

Κριός

Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η ευαισθητοποιημένη πλευρά του χαρακτήρα σας, αφήνετε στην άκρη τον ψυχρό ρεαλισμό, θα είστε εφοδιασμένοι με έντονο συναισθηματισμό. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ακμαία την ψυχολογία σας , να το εμπιστευτείτε το ένστικτο σας καθώς και το προαίσθημα που ενδεχομένως να σας κυριεύει. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε, αλλά και γενικότερα θα εκδηλώσετε στους γύρω σας συγκαταβατικότητα και διαλλακτική στάση. Στον εργασιακό σας τομέα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με συναδελφικά άτομα που ως τώρα δεν είχατε ιδιαίτερες επαφές. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφιλίωση με πρόσωπο από το οικογενειακό ή κοντινό σας περιβάλλον. Προσοχή σε αποφάσεις γύρω από οικονομικά θέματα, μην εστιάσετε μόνο στο παρόν, δώστε μεγάλη σημασία και στις μελλοντικές συνέπειες.

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από ασφυκτικές ερωτικές καταστάσεις, θα εναντιωθείτε σε οτιδήποτε είναι για εσάς οπισθοδρομικό ή στάσιμο. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια, περιορίστε τάσεις εκρηκτικότητας που συχνά πυκνά σας διακατέχουν. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα στις επαφές σας με πρόσωπο που θα αποτελέσει νέα ερωτική γνωριμία.

Ταύρος

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν άνοιγμα για προοδευτικές αλλαγές, για επαγγελματική επέκταση και οικονομική βελτίωση. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά. Τυχερό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επαγγελματικής ανόδου. Θα γίνουν συζητήσεις σε σοβαρό επίπεδο, το αποτέλεσμα θα σας ωθήσει στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Πέρα από τα εργασιακά θέματα ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε, δεχτικοί θα είστε σε προτάσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Μια ευχάριστη πρόταση θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από τις βαριές σκέψεις. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Φίλοι Ταύροι, έχετε το νου σας να μην εμπλακείτε σε λεκτικές συγκρούσεις ή καβγάδες. Σας δίνω την συμβουλή στις επαφές σας με το ερωτικό σας ταίρι να κρατήστε θέση αποστασιοποίησης σε οτιδήποτε σας προκαλεί εκνευρισμό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην αξία των αισθημάτων. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, θα προσπαθήσετε να βγάλετε από την μνήμη σας αρνητικά συμβάντα του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Σχέσεις, επαφές και συνομιλίες θα πορευτούν σε κλίμα ομαλό και ευνοϊκό, καταφθάνουν θετικά ανοίγματα τόσο στον οικονομικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό. Μια συνάντηση που θα αφορά επαγγελματικό ραντεβού θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια συνεργασία, μπείτε σε σκέψεις, μην απορρίψετε ή αδιαφορήσετε. Καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, φροντίστε να τα επενδύσετε και όχι να τα καταναλώσετε άσκοπα, ψάξτε για επενδυτικές κινήσεις ή αγορές. Σήμερα θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους, κοινωνική θα είναι η στάση σας, ανάγκη σας θα είναι να συζητήσετε και να συναναστραφείτε. Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θερμές θα είναι οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Βγαίνετε από τυχόν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα ανοιχτούν πόρτες ερωτικής επικοινωνίας ωστόσο, προσοχή να μην τις κλείσετε εσείς οι ίδιοι, με δικές σας πράξεις ή λέξεις. Δώστε μεγάλη σημασία στην επικοινωνιακή σας τακτική, προσέξτε πως θα μιλήσετε και για ποια θέματα θα συζητήσετε. Εσείς που είστε σε σχέση καλό θα είναι να αποφύγετε θέματα περί μελλοντικών δεσμεύσεων, η μπερδεμένη σας σκέψη καθώς και ο κάπως αδέξιος τρόπος συμπεριφορά σας, θα φέρουν κατάληξη που δεν θα είναι καθόλου ισορροπημένη.

Καρκίνος

Σήμερα ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα φανείτε ρομαντικοί και αρκετά παρορμητικοί. Επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε χωρίς καμουφλαρίσματα, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν διάλογοι ξεκαθαρίσματος, στόχος σας θα είναι να κλείσετε υποθέσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Το προσγειωμένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με σωστό τρόπο τα χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Ενθουσιασμό θα νιώσετε, θα είστε δεχτικοί για κοινωνικές συναναστροφές, θετικότητα και δεκτικότητα θα εκπέμπετε. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δημιουργήσουν καινούργια ανοίγματα, πλησιάστε και ανοιχτείτε στα καινούργια πρόσωπα, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βρείτε το σθένος να απεγκλωβιστείτε από παλιές κακές ερωτικές σχέσεις, θα διαγράψετε πικρά λόγια παίρνοντας απόφαση να αλλάξετε ριζικά όχι μόνο την διάθεση σας, αλλά και ολόκληρη την ζωή σας. Η όψη της ημέρας, αρνητική θα κάνει στην στάση σας στην προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας είχε προκύψει από λάθη που είναι αδύνατον να συγχωρέσετε. Θα απορρίψετε άτομο από τα παλιά και η απόφαση σας θα είναι απολύτως συνειδητή.

Λέων

Ενισχυμένο θα είναι το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να το ακούσετε στις περιπτώσεις που υπάρχουν διλλήματα και η σκέψη σας είναι μπερδεμένη. Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, με σοβαρότητα θα κινηθείτε και θα ανταπεξέλθετε. Συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, επιφυλακτικότητα θα σας διακρίνει, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα βήματα. Οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις αβεβαιότητας, επικεντρωθείτε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση. Εσείς οι στρεσαρισμένοι παίρνετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, αυτή τη φορά οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές, σας διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσετε για τις ενέργειες σας.

Φίλοι μου Λέοντες, ευέξαπτους θα σας κάνει η σημερινή μέρα, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της ερωτικής σας σχέσης για λογούς ασήμαντους ή ανουσίους. Σήμερα θα νιώθετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν ωστόσο σας φανερώνω πως η αδυναμία κατανόησης θα βρίσκεται κυρίως από την δική σας πλευρά. Προσπαθήστε να φανείτε συγκαταβατικοί με το ερωτικό σας ταίρι, θα είναι λάθος αν επαναφέρετε στο προσκήνιο παλιά αρνητικά σας ζητήματα, σας συμβουλεύω να μην επιχειρήσετε να ξύσετε παλιές πληγές.

Παρθένος

Στόχος σας θα είναι η ψυχολογική σας ηρεμία, σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεδώσετε και να απελευθερωθείτε, θα σας είναι δύσκολο να κινηθείτε υπό την σκιά των καθορισμένων ‘πρέπει’. Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα μηνιαία σας έσοδα, θα είστε επιρρεπείς στα περιττά έξοδα. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δε θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από ανούσιες φοβίες ή έντονους προβληματισμούς. Θα αναζητήσετε την φιλική παρέα, δεν θα απορρίψετε προτάσεις για εξόδους ή συνευρέσεις. Μην αγνοήσετε τα δύσκολα ζητήματα γύρω από κάποιες συγκεκριμένες οικογενειακές σας υποθέσεις. Στις περιπτώσεις που απαιτείται άμεση λύση δείξτε έμπρακτο ενδιαφέρον, σας δίνω τη συμβουλή να μη τρενάρετε καταστάσεις που από καιρό θα έπρεπε να είχαν ταχτοποιηθεί.

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές τάσεις που θα σας διέπουν, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι αντιδράσεις σας δημιουργώντας μπλοκαρίσματα ίσως και συγκρούσεις. Λίγη προσοχή στις συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, προσπαθήστε να εστιάσετε στις ερωτικές σας στιγμές σας, αξιοποιήστε την θερμή πλευρά των γεγονότων.

Ζυγός

Τα συμβάντα θα είναι ενθαρρυντικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με θετική σκέψη. Η στάση σας θα είναι διπλωματική, η διάθεση σας ειρηνική, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τυχόν έκρυθμες καταστάσεις. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνιών. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα πάρει θετική έκταση, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε νέα συνεργασία με εποικοδομητική κατάληξη. Σε περίπτωση που σας μπερδεύει η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου το άμεσο ξεκαθάρισμα που θα ζητήσετε θα ξεδιαλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις, σας συμβουλεύω να μιλήσετε ελεύθερα χωρίς υπεκφυγές. Προμηνύεται οικονομικό άνοιγμα που θα σας φέρει ικανοποίηση, θα μπορέσετε να προβείτε σε αγορές, τακτοποιήστε τους λογαριασμούς και τις οφειλές σας.

Φίλοι μου Ζυγοί, εκρηκτική θα είναι η στάση σας σήμερα, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, για να μην παγιδευτείτε μέσα στις ίδιες σας τις αντιδράσεις, θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε, απ’ ποιον το θέλετε, και τι χρονικό όριο είστε διατεθειμένοι να δώσετε. Η συμβουλή μου είναι να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας, να κινηθείτε μεθοδικά, και να διατυπώσετε τις επιθυμίες σας με σαφήνεια. Καταφθάνει προσωπικό ραντεβού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, το νου σας στις εκδηλώσεις σας και κυρίως στις εκφράσεις σας.

Σκορπιός

Η αισιόδοξη κα θετική σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, εκδηλώστε και εκφράστε αυτό που νιώθετε. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα είναι σωστός καθοδηγητής. Φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να προστατεύσετε και να ασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα. Σκεφτείτε προνοητικά, κινηθείτε μεθοδικά, τα βήματα σας θα πρέπει να πατούν γερά στο έδαφος.

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας γιατί θα έχετε την τάση να θέλετε ντε και καλά να υπερισχύετε ή να επιβληθείτε. Σας δίνω την συμβουλή να μετριάσετε την ισχυρογνωμοσύνη σας, δεν θα ήταν σοφό να βάλετε σε κίνδυνο την ερωτική σας σχέση, μην αφήσετε τα ανώριμα πείσματα να κλονίσουν τους συναισθηματικούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Επειδή κάποια στιγμή θα νιώσετε την ανάγκη για στήριγμα, γι αυτό προσέξτε ποιον θα απομακρύνεται από δίπλα σας και για ποια αιτία.

Τοξότης

Αυθόρμητη και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, κοινωνική η διάθεση σας. Φεύγουν οι επικοινωνιακές δυσκολίες, λύνονται παρεξηγήσεις, αναθερμαίνονται παλιές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές. Έρχονται ευχάριστα συμβάντα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα, με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσουν οι επαγγελματικές σας συνομιλίες. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σας, θετική θα είναι η αντίδραση σας. Σε προτεραιότητα θα βάλετε κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας ζητήματα, θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον στα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Αγαπητοί μου Τοξότες, ο μόνος τρόπος για να γλυτώσετε από τις διαφόρων ειδών ερωτικές εντάσεις, είναι να προσέξετε πολύ καλά τι θα πείτε στο ερωτικό σας ταίρι και με ποιον τρόπο θα το διατυπώσετε. Για εσάς που είστε προσφάτως χωρισμένοι θα σας πλησιάσει το πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα δώσει το έναυσμα για άνοιγμα τολμηρής συζήτησης και η διάθεση σας να τα πείτε όλα έξω από τα δόντια θα φέρει οριστικές λύσεις. Πριν δώσετε τελεσίδικες υποσχέσεις καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας τι ακριβώς νιώθετε.

Αιγόκερως

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα ανοιχτούν, η ανάγκη σας για συντονισμό και ανασυγκρότηση θα σας βοηθήσει να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Είναι πολύ πιθανόν ένα χρηματικό πόσο που αναμένατε να έρθει στα χέρια σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μια πολύ σοβαρή σας υποχρέωση που βάραινε ως τώρα την ψυχολογία σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε με φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα, η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά. Σε διέγερση θα βρίσκονται οι πνευματικές σας ικανότητες, η διορατικότητα σας θα λύσει τυχόν κόμπους στην επικοινωνία σας. Αυθορμητισμός θα διακρίνει τόσο τα λόγια σας όσο και τις κινήσεις σας, σήμερα θα μιλήσετε ελεύθερα, θα νιώσετε την ανάγκη να φανερώσετε αλήθειες, οι κουβέντες σας θα είναι άμεσες και ειλικρινείς.

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα δημιουργηθεί αδυναμία συνεννόησης, ίσως να μην λείψουν οι ξαφνικές και έντονες σκηνές κόντρας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους απρόοπτο γεγονός θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν. Οι συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ σας, δεν είναι σίγουρο αν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, είναι πολύ πιθανό από την πλευρά σας να μην κρατήσετε προσιτή στάση στο θέμα της επανένωσης.

Υδροχόος

Σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός, συναισθηματισμός και διάθεση για ονειροπόληση. Φανείτε συγκεντρωμένοι, προσπαθήστε να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, προσοχή να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά πως θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις σχετικά με θέματα που θα αφορούν χρηματικά ποσά, συμφωνίες ή δάνεια αφήστε τα για την ώρα. Η ταχύτητα κάποιων επαγγελματικών σας ζητημάτων ενδεχομένως να σας προκαλέσει άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις φυγής. Θετικοί θα φανείτε για οικογενειακές συγκεντρώσεις και συνομιλίες, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα βοηθήσετε και θα συμπαρασταθείτε στα συγγενικά σας άτομα. Δεν θα λείψουν οι συναντήσεις με φιλικές παρέες, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θερμή και οικεία.

Φίλοι μου Υδροχόοι, το νου σας να μην πείτε λόγια για τα όποια πολύ σύντομα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε θυμούς και εκνευρισμούς, ναι μεν θα νιώσετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας κατανοήσει, αλλά και εσείς από την πλευρά σας μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο έχετε την διάθεση να δείξετε κατανόηση και να μπείτε στην θέση του άλλου; Καλό θα είναι να μην δείτε μονόπλευρα τις καταστάσεις γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Ιχθύς

Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας σχετικά με οικονομικά βήματα και ρίσκα, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα προβείτε σε πράξεις με στόχο να αλλάξετε τις αρνητικές καταστάσεις, θα βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από τις κουραστικές υποθέσεις. Διαλλακτική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, συζητήστε και μιλήστε ανοιχτά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε κάπως ονειροπόλοι, ρομαντικοί, ίσως και υπερβολικά ευαίσθητοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε από καταπιεστικά δεσμά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Σε τυχόν οικογενειακά ζητήματα ή προβλήματα η παρέμβαση σας θα φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Αγαπητοί μου Ιχθείς, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα θελήσετε να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε, ωστόσο προσοχή στις ερμηνεύσεις που θα δώσετε στα λόγια που θα ακούσετε. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο να σας πλησιάσει πρόσωπο από τα παλιά, θα σημειωθεί άνοιγμα καρδιών, θα μιλήσετε για τα αισθήματα σας, όμως το νου σας να μην σας τυφλώσουν ή τουμπάρουν λόγια, που γνωρίζετε πολύ καλά πως την επομένη ημέρα θα έχουν όλα σβηστεί. Αν προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης καλό θα είναι να μην στηριχτείτε σε φρούδες ελπίδες.

Exit mobile version