Site icon Hallocy

Κύπρος: Ακόμα μία τραγωδία – Πάλεψε για μέρες αλλά έχασε τη «μάχη»…

Έχασε τη μάχη ο γνωστός αθλητής της ποδηλασίας Νεκτάριος Πεττεμερίδης – Έδωσε την πιο μεγάλη «μάχη» την Εντατική του Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στο Δάλι – Θλίψη σε οικογένεια, φίλους και συναθλητές

Η «μάχη» που από τις 4 Φεβρουαρίου έδινε ο 30χρονος ποδηλατής Νεκτάριος Πεττεμερίδης στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, ήταν άνιση.

Μετά από μέρες νοσηλείας και προσπάθειας των ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο γνωστός ποδηλάτης αποσυνδέθηκε το πρωί από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε ζωντανό.

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (04/02) στο δρόμο από Άγιο Σωζόμενο όταν διερχόμενο αυτοκίνητο κτύπησε ομάδων ποδηλατών.

Ο ποδηλάτης του Κεραυνού, Νεκτάριος Πεττεμερίδης είχε την ατυχία να τραυματιστεί πολύ σοβαρά με κατάγματα και κακώσεις στο σώμα και στο κεφάλι. Δυστυχώς πριν από λίγο “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι.

Και οι 3 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τους τρεις να λαμβάνουν εξιτήριο λίγο αργότερα. Ο τραυματισμός του Νεκτάριου όμως ήταν πιο σοβαρός και δυστυχώς του στοίχησε τη ζωή.

Exit mobile version