Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Survivor – Spoiler! Το “άδειασμα” στην Μαρίνα, η κατινιά των Μαχητών και η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο!

Η Μαρίνα αποχώρησε ωστόσο αυτό το γεγονός, έκανε την ομάδα των Μαχητών να σπάσει ακόμη περισσότερο σε “υπο-ομάδες”.

Το συγκεκριμένο γεγονός θα το ζήσουμε έντονα την Κυριακή μιας και θα καταλάβουμε ότι οι ισορροπίες θα χαθούν αμέσως…

Το άδειασμα του Ηλία στην Μαρίνα και το “καρφί” της Ντάρια…

Ο Ηλίας έδωσε την ψήφο του στην Μαρίνα με την ατομική ασυλία που είχε και μετά εκείνη αποχώρησε αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό! Πολλοί τον “κοίταξαν στραβά” με αυτή του την κίνηση και ειδικά μετά την εξομολόγηση της παίκτριας για τον θάνατο του αγαπημένου της! Μάλιστα το Youweekly.gr σας αποκάλυψε όλο το περιστατικό με τον αγαπημένο της που ξεψύχισε στα χέρια της (Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) Ο Ηλίας δηλώνει αμετανόητος για την κίνηση του και ο ίδιος ξεκαθαρίζει “Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω την ίδια απόφαση θα είχα πάρει!”

Από την άλλη η Ντάρια, η οποία κι εκείνη ήταν υποψήφια αλλά την έσωσε το τηλεοπτικό κοινό, “κάρφωσε” τον Ηλία για λάθος κρίση, καθώς έδιωξε μία παίκτρια που πρόσφερε στην ομάδα της.

Οι Διάσημοι….

Στην ομάδα των Διασήμων υπάρχει αρκετή ηρεμία μιας και όποια κόντρα κι αν υπήρχε στο παρελθόν, δεν έχει συνεχιστεί…Η Ελένη ΧΑτζίδου από την απέναντι καλύβα παίρνει θέση για τους Μαχητές λέγοντας: “Τώρα που έφυγε και η Μαρίνα και έπεσαν οι μάσκες θα χειροτερέψουν τα πράγματα και θα σπάσει περισσότερο η ομάδα!”.

Διάσημοι ή Μαχητές θα νικήσουν;

Μάχη στήθος με στήθος για Μαχητές και Διάσημους. Την Κυριακή αγωνίζονται για το έπαθλο και οι δυο τους θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να δυσκολεύεται πολύ με το αγώνισμα! Ωστόσο ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Σύμφωνα πληροφορίες του  η αποχώρηση της Μαρίνας δεν θα επηρεάσει τόσο πολύ αρνητικά τους Μαχητές ώστε να τους στερήσει τη νίκη…..

Διαβάστε επίσης