Site icon Hallocy

Δεν είναι μόνο ο Δώρος! Το μεγάλο ψέμα που έχουν πει 2 παίκτες από το Power Of Love…αποκάλυψη τώρα!

Σε αυτό που έχουμε καταλήξει είναι τελικά… πως οι παίκτες του Power Of Love δεν επιλέχθηκαν τυχαία για το παιχνίδι!

Με την αποκάλυψη ότι ο Δώρο Παναγίδης έχει παιδί, όλοι σοκαρίστηκαν για το μυστικό που έκρυψε… όμως δεν είναι τελικά ο μόνος που δεν είπε την αλήθεια και στο κοινό αλλά και στους παίκτες αντίστοιχα.

Η Αθηνά και η Στέλλα, γνωρίζονται από πριν το παιχνίδι… Συγκεκριμένα από το 2016 που και οι δύο συμμετείχαν στα καλλιστεία που έγιναν στην Γλυφάδα και μάλιστα… έχουν φωτογραφηθεί μαζί…

H Στέλλα είναι η πρώτη, η μελαχρινη, πριν βάψει το μαλλί, πριν κάνει πλαστικές, πριν βάλει φακους κλπ, όπως σας δείξαμε και άλλες φωτογραφίες της πριν τις πλαστικες  και η Αθηνά είναι η προ-τελευταία κοπέλα με το πορτοκαλί φόρεμα… Και δεν σταματάμε εδώ..

Δύο παίκτες από το Power Of Love, ένας από την ομάδα των αντρών και μία από των γυναικών γνωρίζονται από παλιά και μάλιστα πολύ καλά…. Ο λόγος για την Άννα και τον Νίκο, που μας το έπαιζαν ξένοι στο κόκκινο δωμάτιο.

Η Άννα στο παρελθόν ήταν τραγουδίστρια στο Frangelico, άσχετα που μετά δήλωσε σχεδιάστρια μόδας… και μάλιστα ο Νίκος δούλευε μαζί της εκείνη την περίοδο στο νυχτερινό μαγαζί….

Άραγε… οι παίκτες είναι τόσο ξένοι μεταξύ τους! Οι δυο τους έκαναν παρέα στα πλαίσια της δουλειάς αλλά γνωρίζονται πολύ καλά….

Exit mobile version