Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Γυναίκα μοιράζεται τον σύντροφό της με τον σύζυγό του

Οι τρεις τους μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο, έχουν κάνει το ίδιο τατουάζ και έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Μπορεί κάποιοι να επιμένουν ότι το ζευγάρι αποτελείται από δύο άτομα, εκείνοι όμως το αρνούνται και δηλώνουν… ευτυχισμένοι!

Ο Chris, ο Matt και η Cait είναι σε μια πολυσυντροφική σχέση και αυτοαποκαλούνται ως «throuple».

Ο 38χρονος Chris και ο 28χρονος Matt είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια και είναι παντρεμένοι. Πριν από περίπου 2 χρόνια γνώρισαν την Cait μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών. Ο Chris και η Cait δηλώνουν αμφιφυλόφιλοι, όμως ο Matt δεν είχε ποτέ εμπειρία με γυναίκες, έτσι θέλησαν και οι δύο να εντάξουν μια γυναίκα στη… σχέση τους. Η Cait παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα στην αρχή.

Το ομόφυλο ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλές σκηνές ζηλοτυπίας.

Η Cait ανέφερε ότι στην αρχή δεν ένιωθε πολύ άνετα, καθώς αισθανόταν ότι έμπαινε ανάμεσά τους, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για δική της ανασφάλεια.

Τελικά, σήμερα, έχουν καταφέρει πια, να βρουν τις ισορροπίες τους και μάλιστα να δηλώνουν ευτυχισμένοι. Οι τρεις τους μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο και μάλιστα έχουν κάνει το ίδιο τατουάζ.

Οι ίδιοι, μάλιστα αναφέρουν ότι θα ήθελαν πολύ να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Ο Matt αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στην αρχή ζήλευα και ένιωθα ανασφάλεια. Μου ήταν πολύ δύσκολο ο άνδρας μου να μου λέει ότι όπως ακριβώς αγαπά εμένα, αγαπά και μια γυναίκα. Έπρεπε να το δεχτώ. Όσον αφορά τα παιδιά, νομίζω είναι τέλειο να μοιράζονται οι υποχρεώσεις ανάμεσα σε τρία άτομα. Τώρα έχουμε δύο σκυλιά και είμαστε καλά, όπως είμαστε».

Ο Matt μάλιστα δε δίστασε να κάνει χιούμορ, υποστηρίζοντας ότι ένα μεγάλο «bonus» σ’ αυτή τη σχέση είναι τα επιπλέον δώρα σε γενέθλια, γιορτές και Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.