Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νεαρή οδηγός που οδηγούσε το μοιραίο Fiat στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό! Το είχε αγοράσει μόλις την Παρασκευή! (photos)

Καταιγιστικές οι πληροφορίες που έρχονται συνεχώς για το σοκαριστικό τροχαίο που έγινε το πρωί στην παραλιακή!

Η οδηγός του οχήματος στο οποίο ήταν συνοδηγός ο Ηλίας Βρεττός, είναι η… Σοφία Φυρού, η οποία είχε το αυτοκίνητο από την… Παρασκευή. Το είχε αγοράσει μόλις λίγα 24ωρα πριν το σημερινό τροχαίο που παραλίγο να αποβεί μοιραίο.

Η Σοφία πήγε σήμερα το πρωί να παραλάβει τον Ηλία από το αεροδρόμιο, όπου επέστρεψε από live που είχε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη.

Κατά τη διαδρομή και σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες, προπορευόμενο όχημα που βρισκόταν μπροστά από το Fiat, ανέκοψε απότομα ταχύτητα, με αποτέλεσμα η οδηγός του Fiat να πανικοβληθεί και να χάσει τον έλεγχο του οχήματος το οποίο μετά από τρελή πορεία, κατέληξε σε δέντρα διαλυμένο ολοσχερώς.

Ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός, με πολλαπλά τραύματα ο Ηλίας Βρεττός

Η οδηγός παραμένει σοκαρισμένη από τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ενώ έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο Ηλίας Βρεττός έχει τραύματα στη λεκάνη και τα πόδια, αλλά και το χέρι του. Σίγουρα, τις επόμενες ώρες θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από το σοβαρό τροχαίο.

Δείτε φωτογραφίες της οδηγού του οχήματος από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Διαβάστε επίσης