Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19/02

Τη Δευτέρα, οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσω των φίλων, των συναδέλφων ή των συνεργατών σας με μια κοινωνική ή πολιτική αιτία. Θα επεκτείνετε τον κύκλο των νέων γνωριμιών σας, αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί δεν έχουν όλοι ειλικρινές ενδιαφέρον να σας γνωρίσουν. Κάποια παλιά προβλήματα θα κάνουν πάλι την εμφάνιση τους, αλλά μάλλον ως υπενθύμιση κάποιων δυσάρεστων συναισθηματικών εμπειριών.

Οι φίλοι ή οι συγγενείς θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας με τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές, συναντήσεις και συνομιλίες. Η Δευτέρα θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εργασία ή εκπαίδευση για τους άνδρες νεαρής ηλικίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα να περιμένετε μια έκπληξη που σχετίζεται με μια γυναίκα φίλη ή συγγενή.
Θα έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία που θα σας δώσει σημαντικές πληροφορίες. Θα λάβετε πληροφορίες για να επωφεληθείτε τις επόμενες ημέρες. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε ή να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν γυναίκες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω να περιμένετε πληροφορίες ή νέα σχετικά με ακίνητα ή με περιουσιακά στοιχεία. Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση σχετικά με τις υλικές ή ιδιοκτησιακές σας υποχρεώσεις. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα παρακολουθήσετε κάποιο γεγονός που θα είναι σημαντικό σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο. Σήμερα είναι πιθανόν να ταξιδέψετε λόγω μιας επαγγελματικής υποχρέωσης, να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι και τα λοιπά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα έχετε συνομιλίες στην οικογένειά σας που θα σχετίζονται με διάφορα επερχόμενα έξοδα ή κάποιες ενέργειες που θα σχετίζονται με ένα έγγραφο. Σήμερα, να περιμένετε μια συνάντηση ή μια τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον από το φιλικό σας κύκλο ή από τον κύκλο των γνωριμιών σας. Θα είναι μια καλή μέρα για τους άντρες που θα εμπλακούν σε διάφορες καινοτόμες ενέργειες, στην υλοποίηση ιδεών και σε αντίστοιχες δραστηριότητες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα έχετε μια ιδιαίτερα συναισθηματική ημέρα, ειδικά σε ό,τι αφορά στον έρωτα. Θα είναι μια καλή μέρα για ρομαντικές συναντήσεις και εμπειρίες. Ο έρωτας θα φέρει πολλές εκπλήξεις σχεδόν σε όλους σας. Το αν θα είναι ευχάριστες ή όχι θα εξαρτηθεί από την κατάσταση καθενός από σας. Σήμερα, μπορεί να βιώσετε καταστάσεις ευνοϊκές για εσάς στο χώρο εργασίας σας ή να πάρετε μια απόφαση για ένα επερχόμενο ταξίδι.

astro-live.gr

Διαβάστε επίσης