Site icon Hallocy

Αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 20/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στην σχέση σας καβγάδες ή κόντρες υπεροχής. Σήμερα η στάση σας δεν θα είναι διαλλακτική, δεν θα υπάρξουν συμφιλιωτικές διαθέσεις, ενδέχεται να απορρίψετε τυχόν πρόταση επανασύνδεσης. Προσωπική συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αν δεν θέλετε να υπάρξουν εκτροχιασμοί και αρνητικές παρεκκλίσεις. τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, αφεθείτε αποκλειστικά και μόνο στα ερωτικά σας αισθήματα.

Ταύρος
Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξουν από την πλευρά σας συναισθηματικά και φραστικά ξεσπάσματα. Έτοιμοι θα είστε να παρεξηγηθείτε ή να αρπαχτείτε με το παρά μικρό, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέση σας. Θα νιώσετε έντονη την διάθεση να επιβληθείτε, να αποδείξετε πως εσείς κρατάτε το πάνω χέρι, ωστόσο σας θυμίζω πως το καθετί θα πρέπει να έχει τα όρια και το μέτρο του.

Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, άστατη, ανήσυχη και αρκετά παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας και σε συνδυασμό με την έντονη διάθεση σας για ερωτικές περιπέτειες, δε αποκλείεται να πέσετε σε πράξεις που θα δώσουν τροφή για ζηλοτυπίες. Προσοχή να μην οδηγήσετε σε αδιέξοδο τη σχέσης σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε εντάσεις ή ρήξεις, ικανές να παγώσουν τα αισθήματα σας, να σκιάσουν την εμπιστοσύνη που έχει αυτή την στιγμή το ταίρι σας για εσάς.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, ξεσπάσματα, εκρήξεις και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Προσοχή στον τρόπο που θα συνομιλήσετε με το ερωτικό σας ταίρι, σήμερα θα είναι πολύ ισχυρό το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, ενδέχεται να συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας, αποκαλυπτικά λόγια θα φέρουν εντάσεις βάζοντας τελικά τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, πάθος, διεκδίκηση, και ανάγκη για κυριαρχία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Τώρα θα εμφανιστείτε με αποφασισμένο πείσμα, οι κινήσεις σας θα έχουν παρόρμηση, δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί ούτε αναστολές. Στην σχέση σας με το ταίρι σας δεν θα έχετε την διάθεση να βάλετε νερό στο κρασί σας, προσοχή να μην υποπέσετε σε εγωιστικές ενέργειες που στο τέλος σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, πεισματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι απόψεις σας θα είναι κάθετες ίσως και απόλυτες, γι αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν λεκτικές εντάσεις. Για εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση και όχι οριστικό χωρισμό, αν θέλετε να κλείσετε υπέρ σας τις αρνητικές καταστάσεις που σας οδήγησαν σε απόσταση, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί , δείξτε περισσότερη κατανόηση και λιγότερο εγωισμό.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, μέσα στη σχέση σας με δικές σας κινήσεις θα ανοίξετε πεδία έντασης. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, οριοθετήστε την ανυπομονησία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, που θα σας βγάλει από κάποιες προσωπικές σας αυταπάτες.

Σκορπιός
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι σημερινές όψεις θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στην σχέση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής εξέγερσης. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις, τα λόγια σας θα φέρουν συγκρούσεις και εκνευρισμούς. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα πάρει διαστάσεις που ίσως να χαθούν από τον έλεγχο σας.

Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στην σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις αποκλειστικά και μόνο προς το συμφέρον σας. Το ισχυρό σας πείσμα δεν θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο προσοχή να μην στρέψετε τα αποτελέσματα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που επιτιμηθείτε. Μην ξεχνάτε πως το καθετί, θέλει τον τρόπο του και τον χρόνο του.

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας πείσμα, αντίσταση ίσως και απόρριψη. Θα υπάρξει ο κίνδυνος να αντιδράσετε παθιασμένα ή απολύτως παρορμητικά. Αν αυτή την στιγμή δείξετε αδιαφορία για τις συνέπειες των ενεργειών ή των αποφάσεων σας, να ξέρετε πως λίγο αργότερα θα ενδιαφερθείτε και μάλιστα μετανιωμένα. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να στραφεί εναντίον σας.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας σήμερα, ευέξαπτες οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στην σχέση σας ακραίες καταστάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής, θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες πράξεις.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, οι σημερινές όψεις θα σας δημιουργήσουν ένα είδος αγανάκτησης, προσοχή στις σπασμωδικές ή επιπόλαιες κινήσεις. Από την άλλη πλευρά θα ωθήσει στο να απαιτήσετε εξηγήσεις, τώρα θα έχετε την εμμονική τάση να θέλετε να αποκαλύψετε τις πραγματικές αλήθειες και όχι τις αλήθειες που μέχρι τώρα βόλευαν τις ψευδαισθήσεις σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικά λόγια.

Exit mobile version