Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έτοιμος να αντιμετωπίσει τις τολμηρές ερωτικές σκηνές στο “Τατουάζ”!

O Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Αθηνά Ζαχαράκη για την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ”.

Τι τον έκανε να πει το “ναι” και τι θα κάνει αν του ζητήσουν να πάρει μέρος σε ερωτική σκηνή;

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να συμμετέχεις στο Τατουάζ;
Την πρώτη φορά που μου το πρότειναν, είπα «με τίποτα…», γιατί είμαι άνθρωπος που ό,τι κάνει θέλει να το κάνει καλά, και αυτό ήταν κάτι εντελώς άγνωστο για μένα. Τελικά όμως, μέσα από πολλές συζητήσεις με τον Αντρέα (Γεωργίου), τη Βάνα (Δημητρίου) και τον Κούλλη (Νικολάου), αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση, που αφορά το μέλλον μου, την οποία πρώτα σκέφτηκα και ζύγισα πάρα πολύ. Φρόντισα επίσης να προετοιμαστώ στο μέτρο του δυνατού και όσο μου επέτρεπε ο χρόνος που είχα στη διάθεσή μου. Έτσι κι αλλιώς, δεν με χαρακτηρίζει η ανευθυνότητα. Η σειρά πάει πολύ καλά και θέλω και εγώ να πάω πάρα πολύ καλά μαζί της, ώστε να φανώ αντάξιος της καλοσύνης, όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν.

Έχουν συζητηθεί πολύ και οι τολμηρές ερωτικές σκηνές. Τι θα γίνει αν σου ζητήσουν κάτι τέτοιο;
Ε, δεν είναι δα και πορνό! Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο απλά και χαλαρά και ας μην προτρέχουμε στις ερωτικές σκηνές, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, είμαι τόσο ευγνώμων προς όλους για τη ζεστασιά, την υποδοχή και το αγκάλιασμά τους, που είμαι σίγουρος πως, ό,τι και αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσουμε. Με έχουν κάνει να νιώσω πως δουλεύουμε μαζί ήδη 10 χρόνια.

Διαβάστε επίσης