Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Survivor: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο το της επικονωνίας

Μετά τη χθεσινή νίκη που τους απέφερε έξτρα προμήθειες, στο σημερινό αγώνισμα φάνηκαν εξίσου δυνατοί, πιο γρήγοροι και εύστοχοι, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με 10-5

Στο παρελθόν φαίνεται ότι έχουν αφήσει τις άσχημές εμφανίσεις και το αρνητικό σερί ηττών οι Μαχητές. Survivor: Στους Μαχητές το έπαθλο της επικονωνίας

Μετά τη χθεσινή νίκη που τους απέφερε έξτρα προμήθειες, στο σημερινό αγώνισμα φάνηκαν εξίσου δυνατοί, πιο γρήγοροι και εύστοχοι, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με 10-5.

Την τελευταία νίκη μάλιστα την πήρε η Ροδάνθη, η οποία τις δύο τελευταίες ημέρες έχει 4 νίκες σε 4 παιχνίδια! Το έπαθλο ήταν επικοινωνίας και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς οι Μαχητές θα είχαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να διαβάσουν μηνύματα από τους τηλεθεατές και να καταλάβουν πώς τους βλέπει ο κόσμος.

Παράλληλα, η ψυχολογία τους αναπτερώθηκε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εκτός όμως από το έπαθλο επικοινωνίας, οι νικητές πήραν μαζί τους και ένα κιλό φακές στην παραλία.

Από την άλλη πλευρά τέσσερις από τους Διάσημους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από ένα προφιτερόλ, αποτέλεσμα της νίκης της Ξένιας στο καθιερωμένο πια κουίζ γνώσεων. Η γνωστή τραγουδίστρια πήρε μαζί της την Ελένη, την Κατερίνα και την Όλγα, και «έγλειψαν» τα ποτήρια στα οποία βρίσκονταν τα προφιτερόλ!

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.