Site icon Hallocy

Τροχαίο Βρεττού: Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια; Το λευκό φορτηγάκι που αναζητούν και οι κάμερες ασφαλείας!

Ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρα σε τροχαίο στην Παραλίακη στο ύψος της Γλυφάδας!

Ο τραγουδιστής καθόταν στην θέση του συνοδηγού ενώ οδηγός ήταν η Σοφία Φυρού, η σύντροφος του Ηλία! Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το Fiat έφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε με μεγάλη δύναμη πάνω σε ένα δέντρο καθώς αναποδογύριζε.

Η οδηγός του αυτοκινήτου έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ο Ηλίας φέρει πολλαπλά κατάγματα και θα πρέπει να παραμείνει νοσηλευμένος στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας! Ο Ηλίας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έκανε 45 λεπτά να απεγκλωβιστεί από το όχημα ενώ συγκλονίζουν οι κραυγές του και αυτό που φώναζε την ώρα που η πυροσβεστική τον έβγαζε από το όχημα.

Όπως δήλωσε στην κατάθεση της η Σοφία Φύρου, ένα λευκό φορτηγό τους έκλεισε τον δρόμο και αυτό έφερε ως αποτέλεσμα τον εκτροχιασμό του αυτοκινήτου τους, μετά από ελιγμό που έκανε για να το αποφύγει.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά στο συγκεκριμένο τροχαίο καθώς την αστυνομία την προβληματίζει το λευκό φορτηγάκι το οποίο βρέθηκα ξαφνικά στον δρόμο τους και προκάλεσε το ατύχημα… ενώ στην συνέχεια έφυγε χωρίς να ασχοληθεί ο οδηγός του άλλου οχήματος, μεγάλου κυβισμού, αν οι επιβάτες του Fiat είναι καλά στη υγεία τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η τροχαία Ελληνικού θα ανοίξει όλες τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι και τη Γλυφάδα για να μπορέσουν να δουν ακριβώς πως έγινε το τροχαίο, αλλά και τις πινακίδες του άλλου οχήματος που χτύπησε τον Ηλία Βρεττό και την συνοδό του!

Οι υποψίες κινούνται γύρω από εγκληματική ενέργεια και αυτό που παρακολουθεί η αστυνομία σε συνεργασία και με τον τραγουδιστή αλλά και την οδηγό, όπως φέρεται του οχήματος, Σοφία Φυρού, για το αν είχαν προηγούμενα με κάποιον ή αν ήθελε οποιοσδήποτε να τους κάνει κακό! Ενδεχομένως αν είχαν συμμετέχει σε κάποιον καυγά ή δέχθηκαν απειλές στο άμεσο παρελθόν. Οι απαντήσεις όλες θα δοθούν μόλις ανοίξουν οι κάμερες και έχει όλο το υλικό η αστυνομία στα χέρια της.

Exit mobile version