Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Φρίκη: Είχε αλυσοδεμένες για περισσότερα από 10 χρόνια τις δίδυμες κόρες του και τις βίαζε!

Οι δίδυμες αδελφές ζούσαν ένα δράμα, όπως αποκαλύφθηκε από τις καταθέσεις που έδωσαν στην αστυνομία στην Μινεάπολη των ΗΠΑ. Ο ίδιος ο πατέρας τους τις βίαζε, τις βασάνιζε, τις χτυπούσε, τις άφηνε χωρίς φαγητό και όλα αυτά όντας φυλακισμένες στο σπίτι, όπου ο άνδρας συχνά τις έδενε με αλυσίδες.

Η κακοποίηση συνεχιζόταν για χρόνια μέχρι η μία από τις δύο αδελφές κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι και να ειδοποιήσει τις αρχές τον περασμένο Μάιο.

Ο 51χρονος Jerry Lee Curry, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Star Tribune, απέκτησε δύο παιδιά με μία από τις κόρες του. Το ένα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2014 και το άλλο τον Οκτώβριο του 2017.

Οι αδελφές είναι περίπου 20 ετών. Το δικαστήριο έχει ορίσει εγγύηση ύψους 750.000 δολαρίων. Η αστυνομία δήλωσε ότι προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα των θυμάτων για να μάθουν τι μπορεί να γνωρίζει για την υπόθεση.

Η οργή του Curry τροφοδοτήθηκε σύμφωνα με τις αρχές, όταν μία από τις δίδυμες έγινε σεξουαλικά ενεργή και από το γεγονός ότι είχε την αίσθηση ότι τρώνε πάρα πολύ.Ο εκπρόσωπος του εισαγγελέα Chuck Laszewski δήλωσε ότι οι ερευνητές χρειάστηκαν σχεδόν ένα χρόνο για να συλλέξουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και «όταν είχαμε ό, τι χρειαζόμασταν, καταθέσαμε τις κατηγορίες».

Το κορίτσι που απέκτησε δύο μωρά με τον βιαστή-πατέρα της, περιέγραψε με δραματικό τρόπο τα όσα βίωσε. “Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω αρκετό φαγητό. Με ανάγκαζε να κάνω σεξ, και μου το έκανε καθημερινά από τότε που ήμουν στην αρχή της εφηβείας. Το έκανε και στη δίδυμη αδελφή μου”.

“Ήμουν αλυσοδεμένη στην πόρτα και το κρεβάτι κάθε μέρα, όσο μπορώ να θυμηθώ και οι απειλές ότι θα μας σκοτώσει και θα μας πετάξει στα σκουπίδια συνεχίστηκαν έως ότου η αδελφή μου δραπέτευσε και η αστυνομία με μετέφερε σε ασφαλές μέρος” είπε στην κατάθεση της.

Η κοπέλα που δραπέτευσε είχε πρόβλημα με το αριστερό αυτί της και σημάδια στο μέτωπο, στο τριχωτό της κεφαλής και στην πλάτη. Είπε στις αρχές ότι τα τραύματα αυτά τα προκάλεσε ο Curry, όταν την χτύπησε με ένα ρόπαλο και ένα κουπί. Το θύμα κουτσαίνει, κάτι που προκλήθηκε από το ότι ήταν αλυσοδεμένη γύρω από τον αστράγαλο της πολύ σφιχτά. Οι αλυσίδες είχαν προκαλέσει γάγγραινα και στα δύο της πόδια, αλλά ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν και έσωσαν τα πόδια της.

Και οι δύο αδελφές αντιμετωπίζουν συμπεριφορικά και ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τους ιατρούς και δεν είναι σε θέση να μείνουν μόνες τους.

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.